Záhradná rohová súprava s kreslami ľavá polyratan Biela #1612597

Záhradná rohová súprava s kreslami ľavá polyratan Biela #1612597

Záhradná rohová súprava s kreslami ľavá polyratan Biela #1612597

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 3 278,50 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradná rohová súprava s kreslami ľavá polyratan Biela - popis produktu

Táto elegantná záhradná sedacia súprava pojme až 8 osôb. Sada sa skladá zo stola, dvoch pohoviek, ktoré spolu tvoria rohovú sedačku (ľavý roh) a dvoch pohodlných kresiel.  Trvanlivosť súpravy zaisťuje pevná a ľahká hliníková konštrukcia s práškovým nástrekom potiahnutá vysoko kvalitným ručne tkaným techno ratanom. Umelý ratan sa vyznačuje vysokou odolnosťou proti poveternostným vplyvom, oderu i Uv žiarenia. Zároveň je aj oku lahodiaci.O maximálne pohodlie pri odpočinku sa postarajú silné podušky a vysoká operadla.Na stôl bola použitá doska z odolného tvrdeného skla, ktorá nielen dobre vyzerá, ale zároveň sa aj skvele čistí. Podušky sú vyrobené z vysoko kvalitného polyesteru, ktorý zaručuje odolnosť voči nepriaznivým poveternostným podmienkam a vlhku. Zips použitý na vankúšoch umožňuje rýchle a ľahké sňatie poťahu v prípade potreby. Upozornenie: Malé vankúšiky zobrazené na fotografiách nie sú súčasťou sady a sú iba prvkom použitým na dekoráciu. Farba:hnedá / hnedá melanžkrémová / béžová melanžsvetlo šedá / šedá melanžsivá / sivá melanžprírodná / hnedá melanžbiela / sivá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraná varianta nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:PE ratan / hliníkový rám s práškovým nástrekom / 100% polyester / tvrdené sklo Rozmery stola:šírka: 140 cmhĺbka: 80 cmvýška: 70 cmhrúbka dosky: 5 mm Rozmery ľavej pohovky:šírka: 195 cmhĺbka: 75 cmvýška: 85 cm Rozmery pravej pohovky:šírka: 180 cmhĺbka: 75 cmvýška: 85 cm hĺbka sedu: 47 cm / 64 cm bez vankúšavýška sedu: 47 cm / 36 cm bez vankúšavnútorná výška operadla: 50 cm / 52 cm bez vankúša Rozmery kresla:šírka: 65 cmhĺbka: 74 cmvýška: 85 cm výška sedu: 47 cm / 36 cm bez vankúšavýška operadla: 46 cm / 36cm s vankúšom Dodávané v demonte. Balenie obsahuje: 1 x stôl, 1x sklenená doska, 2 x Gauč, 2 x kreslo, 8 x poduška na sedadlo, 9 x poduška na operadlo, montážna sada

Produkt Záhradná rohová súprava s kreslami ľavá polyratan Biela #1612597 patrí do skupiny produktov Sedacie súpravy, je v ponuke značky HOME-G, farebný variant je Cappuccino, materiál je Technoratan v ponuke e-shopu Inpostele.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné kreslá, vyrába ho značka HOME-G, farebné prevedenie je Cappuccino, materiálové prevedenie je Technoratan, nájdete ho v e-shope Inpostele.sk.

Produkt Záhradná rohová súprava s kreslami ľavá polyratan Biela #1612597 patrí do skupiny produktov Záhradné stoly, je v ponuke značky HOME-G, farebná verzia je Cappuccino, materiál je Technoratan v ponuke e-shopu Inpostele.sk.

Záhradná rohová súprava s kreslami ľavá polyratan Biela - parametre produktu

POČET MIEST NA SEDENIE8 osob a více
FARBASivá
FARBAHnedá
FARBABéžová
FARBAKrémová
FARBACappuccino
TYP STOLAZáhradný
TYP STOLAKonferenčný
TYP STOLAOdkladací
TVARObdĺžnikový
MATERIÁLKov
MATERIÁLPolyester
MATERIÁLSklo
MATERIÁLLátka
MATERIÁLTechnoratan
DEKORUmelý ratan
OBSAH SETU2x kreslo
OBSAH SETU1x stôl
OBSAH SETU2x pohovka
OBSAH SETU1x sklenená doska
OBSAH SETU8x poduška na sedák
OBSAH SETU9x poduška na operadlo
HĹBKA SEDU47 cm
VÝŠKA OPIERKY CHRBTA52 cm
VÝŠKA85 cm
VÝŠKA70 cm
HĹBKA STOLU80 cm
VÝŠKA STOLA70 cm
VÝŠKA SEDU47 cm
ORIENTÁCIA POHOVKYĽavá
OTVOR PRE SLNEČNÍKNie
ŠÍRKA180 cm
ŠÍRKA140 cm
ŠÍRKA195 cm
ŠTÝLRatanový
ŠTÝLElegantný
HRÚBKA DOSKY0,5 cm
ŠÍRKA STOLA140 cm
HĹBKA75 cm
HĹBKA80 cm
OPIERKY RUKÁno
TYP OPIERKY RUKOUPevné
BAREVNÁ VARIANTABiela
Hmotnosť107000.000g
KategóriaStoly, Kreslá, Sedacie súpravy, Záhradné kreslá, Záhradné stoly, Záhradné sedacie súpravy
ZnačkaHOME-G
FarbaCappuccino
MateriálTechnoratan
E-shopInpostele.sk

Záhradná rohová súprava s kreslami ľavá polyratan Biela - história ceny a dostupnosti

Záhradná rohová súprava s kreslami ľavá polyratan Biela - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradná rohová súprava s kreslami ľavá polyratan Biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?