Záhradná rohová pohovka 2 ks ZUZANA Dekorhome Čierna #1615294

Záhradná rohová pohovka 2 ks ZUZANA Dekorhome Čierna #1615294

Záhradná rohová pohovka 2 ks ZUZANA Dekorhome Čierna #1615294

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 209,50 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradná rohová pohovka 2 ks ZUZANA Dekorhome Čierna - popis produktu

Tieto rohové pohovky vám poskytnú ideálne miestečko, kde môžete v pohodlí odpočívať a užívať si krásne počasie, rozprávať sa s rodinou a priateľmi alebo si na chvíľku zdriemnuť. Rohová sedačka má rám z práškovo lakovanej ocele opletený PE ratanom, takže toho veľa vydrží a ľahko sa čistí. Nohy z masívneho eukalyptového dreva zase prispievajú k lepšej odolnosti a stabilite. Podušky vám pri odpočinku zaistia maximálne pohodlie. Ich poťahy sú opatrené zipsami, aby sa vám ľahšie dávali dole a prali. Pohovka má ľahký a modulárny dizajn, je preto úplne flexibilná a dá sa bez problémov presúvať tak, aby zapadla do každého prostredia. Poznámka: Odporúčame záhradnú sedačku za dažďa, snehu a mrazu prikryť, aby vám dobre a čo najdlhšie slúžila. Farba:sivá / hnedáčierna / hnedá / krémová Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:polyratan / práškovo lakovaná oceľ / látka (100% polyester) / masívne eukalyptové drevo Rozmery rohovej pohovky:šírka: 64,5 cmhĺbka: 64,5 cmvýška: 67 cm hĺbka sedu: 55,5 cmvýška sedu: 32 cmhrúbka podsedáku: 5 cm Hmotnosť:22 kg Dodávané v demonte. Balenie obsahuje: 2 x rohová pohovka, 2 x poduška na sedák, 4 x poduška na operadlo

Produkt Záhradná rohová pohovka 2 ks ZUZANA Dekorhome Čierna #1615294 patrí do skupiny produktov Sedacie súpravy, je v ponuke značky Vida, farebný variant je krémová, materiál je Technoratan v ponuke e-shopu Inpostele.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné sedacie súpravy, patrí pod značku Vida, farebné prevedenie je krémová, materiálové prevedenie je Technoratan, nájdete ho u predajcu Inpostele.sk.

Produkt Záhradná rohová pohovka 2 ks ZUZANA Dekorhome Čierna #1615294 patrí do skupiny produktov Záhradné pohovky, vyrába ho značka Vida, farebné prevedenie je krémová, materiálové prevedenie je Technoratan, nájdete ho v e-shope Inpostele.sk.

Záhradná rohová pohovka 2 ks ZUZANA Dekorhome Čierna - parametre produktu

FARBAČierna
FARBAHnedá
FARBAKrémová
ŠTÝLModerný
ŠTÝLElegantný
MATERIÁL NÔHMasívne drevo
HMOTNOSŤ22 kg
POČET MIEST NA SEDENIE2 osoby
TVARObdĺžnikový
MATERIÁLKov
MATERIÁLMasívne drevo
MATERIÁLLátka
MATERIÁLTechnoratan
DEKORUmelý ratan
DEKOREukalyptové drevo
ROZKLADACIANie
VÝŠKA67 cm
OPIERKY RUKÁno
TYP OPIERKY RUKOUPevné
OBSAH SETU2x poduška na sedák
OBSAH SETU4x poduška na operadlo
OBSAH SETU2x rohová pohovka
ŠÍRKA64,5 cm
HĹBKA64,5 cm
BAREVNÁ VARIANTAČierna
Hmotnosť22000.000g
KategóriaKrémy, Sedacie súpravy, Záhradné sedacie súpravy, Záhradné pohovky
ZnačkaVida
Farbakrémová
MateriálTechnoratan
E-shopInpostele.sk

Záhradná rohová pohovka 2 ks ZUZANA Dekorhome Čierna - história ceny a dostupnosti

Záhradná rohová pohovka 2 ks ZUZANA Dekorhome Čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradná rohová pohovka 2 ks ZUZANA Dekorhome Čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?