Záhradná pohovka so strieškou HELENA Dekorhome Krémová #6736581

Záhradná pohovka so strieškou HELENA Dekorhome Krémová #6736581

Záhradná pohovka so strieškou HELENA Dekorhome Krémová #6736581

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradná pohovka so strieškou HELENA Dekorhome Krémová - popis produktu

Táto drevená lavica s podnožkami a poduškami kombinuje štýl a funkčnosť a dodá vášmu vonkajšiemu obytnému priestoru nádych rustikálneho kúzla. Válenda vyrobená z masívneho akáciového dreva s olejovou povrchovou úpravou je odolná voči poveternostným vplyvom, stabilná a ľahko sa čistí vlhkou handričkou. Súprava obsahuje 2 podnožky a je skvelou voľbou pre odpočinok a užívanie si počasia, zdriemnutie alebo rozprávanie s rodinou či priateľmi. Priložená poduška je viac než len praktickým doplnkom; má aj dekoratívnu funkciu. Poznámka: Aby ste predĺžili životnosť vášho záhradného nábytku, odporúčame vám pravidelne ho čistiť a nenechávať ho zbytočne vonku nechránený. Čistenie: Použite jemný mydlový roztok. Skladovanie: Ak je to možné, skladujte ho na chladnom a suchom mieste v interiéri. Pokiaľ výrobok skladujete vonku, chráňte ho pod vodeodolným krytom. Po daždi alebo snežení zotrite z povrchov prebytočnú vodu či sneh. Zaistite dostatočnú cirkuláciu vzduchu, aby sa nábytok nepoškodil vlhkosťou. Farba:krémová / hnedátmavosivá / hnedá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:masívne akáciové drevo s olejovou povrchovou úpravou / textil (100% polyester) Rozmery pohovky:šírka: 179 cmhĺbka: 66 cmvýška: 180 cm výška sedu: 29 cm hrúbka podušky na sedák: 6 cmhrúbka vankúša za chrbát: 15 cm Rozmery podnožky:šírka: 85 cmhĺbka: 57 cmvýška: 29 cm Hmotnosť:49 kg Dodávané v demonte. Balenie obsahuje: 1 x lavica s baldachýnom, 2 x podnožka, 5 x poduška na sedák, 3 x vankúš na operadlo

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradné lavice, patrí pod značku Vida, vo farbe krémová, materiálové zloženie látka, v ponuke predajcu Inpostele.sk.

Produkt Záhradná pohovka so strieškou HELENA Dekorhome Krémová #6736581 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Záhradné pohovky, vyrába ho značka Vida, farebné prevedenie je krémová, materiálové prevedenie je látka, nájdete ho v e-shope Inpostele.sk.

Záhradná pohovka so strieškou HELENA Dekorhome Krémová - parametre produktu

FARBABiela
FARBASivá
FARBAHnedá
FARBAKrémová
ŠTÝLModerný
ŠTÝLElegantný
MATERIÁLMasívne drevo
MATERIÁLLátka
DEKORAkácia
OBSAH SETU2x taburet
OBSAH SETU1x lavica
OBSAH SETU3x vankúš
OBSAH SETU5x poduška na sedák
VÝŠKA180 cm
VÝŠKA29 cm
ŠÍRKA85 cm
ŠÍRKA179 cm
HMOTNOSŤ49 kg
HĹBKA57 cm
HĹBKA66 cm
HĹBKA TABURETU57 cm
OPIERKY RUKÁno
OPIERKY RUKNie
TYP OPIERKY RUKOUPevné
POČET MIEST NA SEDENIE5 osob
VÝŠKA TABURETU29 cm
VÝŠKA SEDU29 cm
ŠÍRKA LAVICE179 cm
HĹBKA LAVICE66 cm
VÝŠKA LAVICE180 cm
ŠÍRKA TABURETU85 cm
BAREVNÁ VARIANTAKrémová
Hmotnosť49400.000g
KategóriaKrémy, Lavice, Záhradné lavice, Záhradné pohovky
ZnačkaVida
Farbakrémová
Materiállátka
E-shopInpostele.sk

Záhradná pohovka so strieškou HELENA Dekorhome Krémová - história ceny a dostupnosti

Záhradná pohovka so strieškou HELENA Dekorhome Krémová - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradná pohovka so strieškou HELENA Dekorhome Krémová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?