Záhradná pohovka 6 ks NATAŠA Dekorhome Krémová #6707380

Záhradná pohovka 6 ks NATAŠA Dekorhome Krémová #6707380

Záhradná pohovka 6 ks NATAŠA Dekorhome Krémová #6707380

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradná pohovka 6 ks NATAŠA Dekorhome Krémová - popis produktu

Táto záhradná sedacia súprava dokonale kombinuje funkčnosť a štýl a je perfektným miestom, kde môžete v pohodlí odpočívať a užívať si krásne počasie, na chvíľku si zdriemnuť alebo sa rozprávať s rodinou a priateľmi. Záhradný nábytok je vyrobený z masívneho akáciového dreva, takže sa ľahko čistí, veľa toho vydrží a je vhodný na každodenné použitie. Navyše má pevnú konštrukciu a nevyžaduje takmer žiadnu údržbu. Priložené podušky sú čalúnené 100% polyesterom a husto polstrované, zaistí vám preto mäkké a príjemné posedenie. Sedacia súprava má ľahký a modulárny dizajn, je teda úplne flexibilná a dá sa bez námahy presúvať tak, aby zapadla do každého prostredia. Môžete ju tiež skombinovať s ďalšími čiastkovými segmentmi, a vytvoriť si tak vlastnú záhradnú súpravu podľa vašich predstáv! Poznámka: Aby ste predĺžili životnosť vášho záhradného nábytku, odporúčame vám pravidelne ho čistiť a nenechávať ho zbytočne vonku nechránený. Čistenie: Použite jemný mydlový roztok. Skladovanie: Ak je to možné, skladujte ho na chladnom a suchom mieste v interiéri. Pokiaľ výrobok skladujete vonku, chráňte ho pod vodeodolným krytom. Po daždi alebo snežení zotrite z povrchov prebytočnú vodu či sneh. Zaistite dostatočnú cirkuláciu vzduchu, aby sa nábytok nepoškodil vlhkosťou. Farba:krémovásivá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:masívne akáciové drevo s olejovou povrchovou úpravou / textil (100% polyester) Rozmery rohovej pohovky:šírka: 68,5 cmhĺbka: 68,5 cmvýška: 62 cm Rozmery stredovej pohovky:šírka: 66 cmhĺbka: 68,5 cmvýška: 62 cm výška sedu: 20 / 30 cm (bez podušky / s poduškou) Rozmery podnožky:šírka: 66 cmhĺbka: 66 cmvýška: 20 cm Rozmery stola:šírka: 68,5 cmhĺbka: 68,5 cmvýška: 24 cm Hmotnosť:55 kg Dodávané v demonte. Balenie obsahuje: 2 x rohová pohovka, 2 x stredová pohovka, 1x stůl, 1 x podožka, 5 x poduška na sedák, 6 x poduška na operadlo

Produkt Záhradná pohovka 6 ks NATAŠA Dekorhome Krémová #6707380 patrí do skupiny produktov Sedacie súpravy, je v ponuke značky Vida, farebný variant je krémová, materiál je látka v ponuke e-shopu Inpostele.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné sedacie súpravy, patrí pod značku Vida, farebné prevedenie je krémová, materiálové prevedenie je látka, nájdete ho u predajcu Inpostele.sk.

Produkt Záhradná pohovka 6 ks NATAŠA Dekorhome Krémová #6707380 patrí do skupiny produktov Záhradné pohovky, vyrába ho značka Vida, farebné prevedenie je krémová, materiálové prevedenie je látka, nájdete ho v e-shope Inpostele.sk.

Záhradná pohovka 6 ks NATAŠA Dekorhome Krémová - parametre produktu

POČET MIEST NA SEDENIE4 osoby
POČET MIEST NA SEDENIE5 osob
FARBASivá
FARBAHnedá
FARBAKrémová
TYP STOLAZáhradný
TYP STOLAKonferenčný
ŠTÝLModerný
ŠTÝLElegantný
NOHY STOLA4 nohy
HMOTNOSŤ43 kg
MATERIÁLMasívne drevo
MATERIÁLLátka
DEKORAkácia
ŠÍRKA66 cm
ŠÍRKA68,5 cm
ŠÍRKA POHOVKY66 cm
ŠÍRKA POHOVKY68,5 cm
ÚLOŽNÝ PRIESTORNie
OTVOR PRE SLNEČNÍKNie
VÝŠKA24 cm
VÝŠKA20 cm
VÝŠKA62 cm
OBSAH SETU1x stolík
OBSAH SETU5x poduška na sedák
OBSAH SETU2x stredový diel pohovky
OBSAH SETU2x rohová pohovka
OBSAH SETU6x poduška na operadlo
OBSAH SETU1x podnožka
HĹBKA66 cm
HĹBKA68,5 cm
ŠÍRKA TABURETU66 cm
OPIERKY RUKÁno
VÝŠKA POHOVKY62 cm
VÝŠKA TABURETU20 cm
VÝŠKA STOLA24 cm
ŠÍRKA STOLA68,5 cm
HĹBKA STOLU68,5 cm
HĹBKA POHOVKY68,5 cm
HĹBKA TABURETU66 cm
BAREVNÁ VARIANTAKrémová
Hmotnosť67800.000g
KategóriaKrémy, Sedacie súpravy, Záhradné sedacie súpravy, Záhradné pohovky
ZnačkaVida
Farbakrémová
Materiállátka
E-shopInpostele.sk

Záhradná pohovka 6 ks NATAŠA Dekorhome Krémová - história ceny a dostupnosti

Záhradná pohovka 6 ks NATAŠA Dekorhome Krémová - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradná pohovka 6 ks NATAŠA Dekorhome Krémová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?