Záhradná hojdačka látka vzor sivobiele palmy #1612690

Záhradná hojdačka látka vzor sivobiele palmy #1612690

Záhradná hojdačka látka vzor sivobiele palmy #1612690

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 466,30 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradná hojdačka látka vzor sivobiele palmy - popis produktu

ZÁHRADNÁ HÚPAČKA Záhrada je ideálnym miestom na oddych a relaxáciu, a práve záhradná hojdačka vám v tom môže dokonale asistovať. Táto hojdačka, vybavená strieškou a poťahmi prináša atmosféru zábavy a stane sa obľúbeným miestom pre deti i dospelých. Strieška efektívne ochráni pred slnkom a čiastočne aj pred letnou prehánkou, zatiaľ čo mäkký podsedák zaisťuje maximálne pohodlie pri hojdaní.     MATERIÁL Masívna konštrukcia je vyrobená z odolnej ocele, vďaka ktorej je záhradná hojdačka stabilná a pri používaní sa nedeformuje. Tento materiál je práškovo lakovaný farbou odolnou voči meniacim sa poveternostným podmienkam, takže sa nemusíte báť o jeho trvanlivosť. Vodeodolné poťahy hojdačky sú praktickým riešením na vonkajšie použitie. Vďaka tejto vlastnosti sa nemusíte obávať náhlych prehánok alebo rosy, a vaša hojdačka zostane suchá a pripravená na použitie. Poťahy sú upevnené suchým zipsom, čo uľahčuje ich prípadné zloženie a čistenie. Kovová konštrukcia zaisťuje vysokú odolnosť a bezpečnosť pri používaní. POHODLIE Záhradná hojdačka je vynikajúcou voľbou pre každého, kto hľadá spojenie pohodlia, odolnosti a elegancie pre svoj vonkajší priestor. Vďaka svojmu modernému dizajnu sa stane obľúbeným miestom na odpočinok a relaxáciu.     TECHNICKÉ PARAMETRE Farba: šedá / šedobiely vzor palmy   Materiál: oceľ / polyester / textilný   Rozmery: šírka: 220 cm hĺbka: 134 cm výška: 157 cm   šírka sedu: 170 cm hĺbka sedu: 55 cm výška operadla: 55 cm výška sedu: 55 cm   Rozmer rúrok: priemer hlavného rámu: ø 42 mm priemer ostatných rúrok: ø 1,2 mm   Nosnosť: 300 kg   Hmotnosť: 80 kg MONTÁŽ Tovar je dodávaný v rozloženom stave v kartónovom obale. Jednoduchá montáž je možná vďaka priloženému montážnemu návodu.

Produkt Záhradná hojdačka látka vzor sivobiele palmy #1612690 patrí do skupiny produktov Záhradné hojdačky od značky HOME-G, vo farebnej verzii sivá, je vyrobený z materiálu Textilen.

Záhradná hojdačka látka vzor sivobiele palmy - parametre produktu

FARBABiela
FARBASivá
FARBA KONŠTRUKCIESivá
FARBA ZASTREŠENIESivá
MATERIÁLKov
MATERIÁLPolyester
MATERIÁLTextilen
HĹBKA SEDU55 cm
VÝŠKA OPIERKY CHRBTA55 cm
SKLADACIEÁno
NOSNOSŤ300 kg
VÝŠKA SEDU55 cm
HMOTNOSŤ80 kg
ŠÍRKA220 cm
HĹBKA134 cm
VÝŠKA157 cm
ŠÍRKA SEDU170 cm
Hmotnosť70000.000g
KategóriaHojdačky, Záhradné hojdačky
ZnačkaHOME-G
Farbasivá
MateriálTextilen

Záhradná hojdačka látka vzor sivobiele palmy - história ceny a dostupnosti

Záhradná hojdačka látka vzor sivobiele palmy - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradná hojdačka látka vzor sivobiele palmy - ako nakúpiť najvýhodnejšie?