Záhradná domček Dekorhome Zelená #6821257

Záhradná domček Dekorhome Zelená #6821257

Záhradná domček Dekorhome Zelená #6821257

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradná domček Dekorhome Zelená - popis produktu

Táto záhradná kôlňa je ideálnym riešením na uloženie vášho náradia vonku. Tento záhradný domček na náradie je vyrobený z pozinkovanej ocele, vyžaduje minimálnu údržbu a je mimoriadne odolný. Vzhľadom na šikmú konštrukciu strechy z nej dažďová voda automaticky steká dole. Kôlňa ponúka množstvo úložného priestoru na uloženie náradia a ďalších vecí. Dvere sa dajú zamknúť pre väčšiu bezpečnosť. Farba:hnedázelenásiváantracit Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:pozinkovaná oceľ / plast Rozmery:šírka: 180,5 cmhĺbka: 97 cmvýška: 209,5 cm rozmer dverí: 70,5 x 191 cm (Š x V) Hmotnosť:35 kg Dodávané v demonte.,Táto záhradná kôlňa je ideálnym riešením na uloženie vášho náradia vonku. Tento záhradný domček na náradie je vyrobený z pozinkovanej ocele, vyžaduje minimálnu údržbu a je mimoriadne odolný. Vzhľadom na šikmú konštrukciu strechy z nej dažďová voda automaticky steká dole. Kôlňa ponúka množstvo úložného priestoru na uloženie náradia a ďalších vecí. Dvere sa dajú zamknúť pre väčšiu bezpečnosť. Farba:hnedázelenásiváantracit Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:pozinkovaná oceľ / plast Rozmery:šírka: 180,5 cmhĺbka: 97 cmvýška: 209,5 cm rozmer dverí: 70,5 x 191 cm (Š x V) Hmotnosť:35 kg Dodávané v demonte.

Produkt Záhradná domček Dekorhome Zelená #6821257 patrí do skupiny produktov Zahradné domčeky, vyrába ho značka Vida, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Zahradné náradie, vyrába ho značka Vida, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Záhradná domček Dekorhome Zelená - parametre produktu

Záhradná domček Dekorhome Zelená - história ceny a dostupnosti

Záhradná domček Dekorhome Zelená - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradná domček Dekorhome Zelená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?