XIMO FLASH be visible reflective

XIMO FLASH be visible reflective

XIMO FLASH be visible reflective

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

XIMO FLASH be visible reflective - popis produktu

Prilba na bicykel XIMO FLASH be visible reflective:Máte záľubu v cyklistike v náročnejšom teréne? V tom prípade je pre vás nutnosťou prilba na bicykel, ktoré funguje ako ochrana v prípade nehody. Ide o model, ktorý je svojím dizajnom prispôsobený pre dieťa. Prilba na bike pasuje na hlavu s obvodom 47 cm, 48 cm, 49 cm, 50 cm, 51 cm, 52 cm, 53 cm a 54 cm a jej hmotnosť je 0,21 kg. Prilba na bicykel XIMO FLASH be visible reflective je navrhnutá na jazdu na MTB bicykli, ale možno ju využiť aj na bežnej ceste. Prilbu by ste mali vyberať aj podľa certifikácie, ktorú má. Tento druh prilby na bicykel prešiel certifikáciou typu 1078. Značný podiel na odolnosti tohto modelu tvorí EPS. Otočné koliesko sa postará o jednoduché zapnutie prilby na bicykel. Aby sa vám hlava nepotila, ponúka prilba 12 ventilačných otvorov. Sieťka slúži ako ochrana pred hmyzom. Vnútorná podšívka prilby zaručí bezpečie a príjemné pohodlie. Významné prednosti prilby na bicykel XIMO FLASH be visible reflective Ak chcete byť pri jazde na bicykli vždy v bezpečí, nesmie vám chýbať helma na bicykel Vhodná pre dieťa Obvod hlavy: 47 cm, 48 cm, 49 cm, 50 cm, 51 cm, 52 cm, 53 cm a 54 cm Má hmotnosť 0,21 kg Typ prilby na bicykel: MTB Vnútornú časť prilby tvorí Basic vypchávky Zapínanie prilby na bike: Otočné koliesko Má tiež sieťku proti hmyzu Prilba s reflexnými prvkami Počet ventilačných otvorov: 12

Produkt XIMO FLASH be visible reflective patrí do skupiny produktov Detské bicykle od značky Alpina Sports, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

XIMO FLASH be visible reflective - parametre produktu

XIMO FLASH be visible reflective - história ceny a dostupnosti

XIMO FLASH be visible reflective - ďalšie zaujímavé produkty

XIMO FLASH be visible reflective - ako nakúpiť najvýhodnejšie?