Xiaomi Humidifier 2 Lite EU

Xiaomi Humidifier 2 Lite EU

Xiaomi Humidifier 2 Lite EU

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Xiaomi Humidifier 2 Lite EU - popis produktu

Dávkovanie 300 ml/h jemnej vodnej pary Zabudovaný keramický rozprašovač s rýchlosťou uvoľňovania vodnej pary až 300 ml za hodinu rýchlo zvlhčí váš priestor.   Veľká kapacita 4 l - zvlhčovanie počas celého dňa Veľká nádobka s kapacitou 4 litre zabezpečí nepretržité zvlhčovanie vzduchu počas 30 hodín. Nie je tak potrebné časté dopĺňanie vody.   Antibakteriálna technológia s 99,9% účinnosťou Vnútro nádržky na vodu je vyrobené z antimikrobiálneho materiálu s iónmi striebra, ktorý zabezpečuje čistotu zdroja vody a pary, čím chráni vaše zdravie.   Doplnenie vody z vrchu bez zdvíhania veka - jednoduchý, bezproblémový prístup Teraz môžete dopĺňať vodu z hornej časti bez toho, aby ste museli drsne zdvíhať veko. Vďaka mierke na vodu uvidíte hladinu vody už na prvý pohľad.   Rotačný dávkovač vodnej pary - 360° zvlhčovanie Otočenie o 360° pre pokrytie celej miestnosti. Zvlhčovač je vybavený špičkovým rotačným dávkovačom, ktorý sa otáča o 360°, aby pokryl celú miestnosť bez potreby neustáleho premiestňovania.   Nízka hlučnosť v noci pre nerušený spánok Xiaomi Humidifier 2 Lite je vybavený tichým motorom, takže jeho prevádzková hlučnosť je nižšia ako 38 dB(A), môžete si tak vychutnať tichý a nerušný spánok.   Ochrana pred nedostatkom vody Ochrana proti nedostatku vody automaticky zisťuje hladinu vody a v prípade jej nedostatku zvlhčovač zastaví, čím chráni zariadenie.   Nádrž na vodu s veľkým priemerom 185 mm Udržiavanie čistoty vodnej nádoby je veľmi dôležité. Odnímateľný kryt a konštrukcia prívodu so šírkou 185 mm umožňujú dôkladné čistenie vnútra vodnej nádrže.   Ďalšie špeciálne funkcie - Jednoduchá inštalácia vďaka dizajnu vodnej nádrže - Jednoduché ovládanie - Priehľadný ukazovateľ hladiny vody - Jednoliata konštrukcia nádrže zabraňuje úniku vody   Špecifikácie produktu Názov produktu: Xiaomi Humidifier 2 Lite Číslo modelu výrobku: MJJSQ06DY Menovité napätie: 220V~ Menovitá frekvencia: 50Hz Menovitý výkon: 23W Rýchlosť zvlhčovania: Rýchlosť zvlhčovania: 300 ml/h Kapacita vodnej nádrže: 4 l Hlučnosť: ≤ 38dB(A) Čistá hmotnosť výrobku: 1,4 kg Rozmery výrobku: 190 × 202 × 315 mm

Produkt Xiaomi Humidifier 2 Lite EU patrí do skupiny produktov Zvlhčovače vzduchu od značky XIAOMI smart zariadenia, je vyrobený vo veľkosti ks v ponuke e-shopu Mobilonline.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Čističky vzduchu, vyrába ho značka XIAOMI smart zariadenia vo veľkosti ks, nájdete ho v e-shope Mobilonline.sk.

Xiaomi Humidifier 2 Lite EU - parametre produktu

VeľkosťKS
Druh produktuČističky vzduchu a zvlhčovače
Model2 Lite EU
ZnačkaXiaomi
Amazon Handling Time4
KategóriaZvlhčovače, Zvlhčovače vzduchu, Čističky vzduchu
ZnačkaXIAOMI smart zariadenia
Veľkosťks
E-shopMobilonline.sk

Xiaomi Humidifier 2 Lite EU - história ceny a dostupnosti

Xiaomi Humidifier 2 Lite EU - ďalšie zaujímavé produkty

Xiaomi Humidifier 2 Lite EU - ako nakúpiť najvýhodnejšie?