Woody veža Tower Tony – farebná

Woody veža Tower Tony – farebná

Woody veža Tower Tony – farebná

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Woody veža Tower Tony – farebná - popis produktu

Spoločenská hra Woody veža Tower Tony – farebná:Veža Tony sa skladá z rôznofarebných drevených častí – hracích kameňov. Tie sa na seba poskladajú tak, aby tvorili kompaktnú vežu, vždy tri vedľa seba a na ne ďalšie tri krížom, až pokiaľ nepoužijete všetky kamene. Prvý hráč odoberie jednu kocku zo spodu alebo zo stredu veže a položí ju – pravouhlo na predchádzajúci rad – na vrchol veže. Pokračuje ďalší hráč tým istým spôsobom. Než sa začne nový rad, musí byť predchádzajúca rada kompletná. Hrá sa len jednou rukou. Hra je vhodná na precvičenie trpezlivosti, motoriky a presnosti. Parametre a špecifikácia:Odporúčaný vek: 3+Veľkosť: 9,5 × 9,5 × 27 cm 

Drevená veža Tower Tony vo veselých farbách, zábavná hra pre celú rodinu. V hre sa skladajú dieliky na seba. Potom podľa farby, ktorá padne na kocke, vyťahujete dieliky tak, aby sa veža nezrútila. Hra pre malých i veľkých, ktorá naučí logickému mysleniu, trpezlivosti. Po zložení meria veža 27 cm a je 10 cm široká. Vhodné pre deti od 4 rokov. V balení nájdete 54 dielikov.

Produkt Woody veža Tower Tony – farebná patrí do skupiny produktov Drevené hračky, je v ponuke značky Woody, farebné prevedenie je mix farieb v ponuke e-shopu 4kids.sk, 4home.sk, Alza.sk a je vhodný unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Spoločenské hry, patrí pod značku Woody, farebný variant je mix farieb, v ponuke predajcu 4kids.sk, 4home.sk, Alza.sk a je určený unisex.

Produkt Woody veža Tower Tony – farebná patrí do skupiny produktov Drevené kocky, patrí značke Woody, farebná verzia je mix farieb, nájdete ho v e-shope 4kids.sk, 4home.sk, Alza.sk a je navrhnutý unisex.

Produkt Woody veža Tower Tony – farebná má EAN kód 8591864102105.

Woody veža Tower Tony – farebná - parametre produktu

Woody veža Tower Tony – farebná - história ceny a dostupnosti

Woody veža Tower Tony – farebná - ďalšie zaujímavé produkty

Woody veža Tower Tony – farebná - ako nakúpiť najvýhodnejšie?