Wilson Pro Staff UL SQ 22 Squash Racket Black Squashová raketa

Wilson Pro Staff UL SQ 22 Squash Racket Black Squashová raketa

Wilson Pro Staff UL SQ 22 Squash Racket Black Squashová raketa

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 97,70 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Wilson Pro Staff UL SQ 22 Squash Racket Black Squashová raketa - popis produktu

Športový minimalistický dizajn spojený s ľahkou konštrukciou, ktorá optimalizuje pocit a manévrovateľnosť pri každom údere, Pro Staff Ultra Light ponúka svojim používateľom množstvo výhod. Pridaná presnosť vďaka vzoru výpletu dopĺňa dynamickú raketu s klasickým pocitom a výkonom. Highlighty Najľahší rám v sérii Pro Staff Classic Grommet Technology poskytuje autentický pocit s normálnym rozsahom pohybu strún (22 stupňov) Grafitová konštrukcia navodzuje vynikajúcu kombináciu pocitu a kontroly pri super nízkej hmotnosti Exact Tack Grip spája priľnavosť a pohodlie pre optimálny grip Technológie Classic Grommet technológia Dizajn tenkých priechodiek ponúka klasický pocit a pohyb strún. Exact Tack Grip Materiál sa vyznačuje dokonalou kombináciou priľnavosti a pohodlia pre optimálny grip. Graphite Materiál sa vyznačuje zvýšenou tuhosťou pre lepšiu kontrolu v pozoruhodne ľahkom zložení. Pohlavie: Unisex Krajina pôvodu: Čína Farba: Čierna Veľkosť hlavy: 485 cm² Veková skupina: Dospelý Veľkosť gripu: L0 Farba podľa výrobcu: Black Hmotnosť (g): 132.0 Hustota výpletu: 14 x 18

Tento produkt sa nachádza v kategórii Raketové športy, patrí pod značku Wilson, farebné prevedenie je Black, v ponuke predajcu Muziker.sk a je dizajnovaný unisex.

Wilson Pro Staff UL SQ 22 Squash Racket Black Squashová raketa - parametre produktu

FarbaBlack
Určenieunisex
KategóriaRakety, Squash, Raketové športy
ZnačkaWilson
FarbaBlack
Určenieunisex
E-shopMuziker.sk

Wilson Pro Staff UL SQ 22 Squash Racket Black Squashová raketa - história ceny a dostupnosti

Wilson Pro Staff UL SQ 22 Squash Racket Black Squashová raketa - ďalšie zaujímavé produkty

Wilson Pro Staff UL SQ 22 Squash Racket Black Squashová raketa - ako nakúpiť najvýhodnejšie?