Water Balance - pleťová voda Energy

Water Balance - pleťová voda Energy

Water Balance - pleťová voda Energy

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 15 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Water Balance - pleťová voda Energy - popis produktu

Water balancePleťová vodaWater Balance je regeneračná tonizujúca pleťová voda s obsahom Cistus Ladanifer a Lavandula stoechas ktoré rastu na Portugalskom pobreží. Pleťová voda sa zmeriava hlavne na čistenie pleti ale i regeneráciu pokožky, jej sviežosť, vitalitu, omladenie pleti a napnutie povädnutej pleti. Zloženie Water Balance: Cistus Ladaniferus Leaf/Stem WateLavandula Stoechas Leaf WaterPhenethyl Alcohol Objem: 150mlPoužitie: pleťovú vodu aplikujte pomocou rozprašovača na vyčistenú pleť, krk a dekolt. Po nanesení zľahka utrite vatovým tampónom. Na pleť naneste znova a nechajte pleťovú vodu vstrebať.Pred použitím produkt dôkladne pretrepte.Uchovávajte v suchu mimo dosahu priameho slnečného žiarenia pri teplote 10 – 25 °C, chráňte pred mrazom a uložte mimo dosahu detí.Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.

Produkt Water Balance - pleťová voda Energy patrí do skupiny produktov Pleťová kozmetika, patrí značke Energy, nájdete ho u predajcu Bohatstvo-Prírody.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pleťová voda, patrí značke Energy, nájdete ho v e-shope Bohatstvo-Prírody.sk.

Water Balance - pleťová voda Energy - parametre produktu

Water Balance - pleťová voda Energy - história ceny a dostupnosti

Water Balance - pleťová voda Energy - ďalšie zaujímavé produkty

Water Balance - pleťová voda Energy - ako nakúpiť najvýhodnejšie?