Výškovo nastaviteľný stôl NOMAD, 1200x750 mm, biela / čierna

Výškovo nastaviteľný stôl NOMAD, 1200x750 mm, biela / čierna

Výškovo nastaviteľný stôl NOMAD, 1200x750 mm, biela / čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Výškovo nastaviteľný stôl NOMAD, 1200x750 mm, biela / čierna - popis produktu

Praktický výškovo nastaviteľný stôl pre ergonomické pracovné prostredie v malom priestore. Tento šikovný, no kompaktný stôl je vhodný do domácnosti aj do novej začínajúcej kancelárie. S elektricky nastaviteľným oceľovým rámom a laminátovou doskou získate moderný stôl, ktorý je odolný a ľahko sa udržiava. Jednoduchým stlačením tlačidla môžete nastaviť výšku stola tak, aby ste pri práci mohli meniť polohu, ako chcete. Či už chcete pracovať v sede alebo v stoji, s týmto stolom to zvládnete. Rám je testovaný a schválený podľa noriem EN 527-2 a EN 527-3 z hľadiska požiadaviek na mechanickú bezpečnosť, stabilitu a mechanickú pevnosť. Nábytková rada NOMAD je cenovo výhodná, priestorovo úsporná a flexibilná, navrhnutá spoločnosťou AJ Produkty. Kompaktný dizajn nábytku z rady NOMAD ho predurčuje na použitie v domácnosti aj v kancelárii. Voľne ho možno kombinovať s iným nábytkom z tejto rady a vytvoriť elegantný celkový vzhľad.

Tento produkt nájdete v skupine Pracovné stoly, nájdete ho u predajcu AJprodukty.sk.

Produkt Výškovo nastaviteľný stôl NOMAD, 1200x750 mm, biela / čierna patrí do skupiny produktov Pracovní stoly, nájdete ho u predajcu AJprodukty.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Biele pracovné stoly, v ponuke predajcu AJprodukty.sk.

Výškovo nastaviteľný stôl NOMAD, 1200x750 mm, biela / čierna - parametre produktu

Výškovo nastaviteľný stôl NOMAD, 1200x750 mm, biela / čierna - história ceny a dostupnosti

Výškovo nastaviteľný stôl NOMAD, 1200x750 mm, biela / čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Výškovo nastaviteľný stôl NOMAD, 1200x750 mm, biela / čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?