Výškovo nastaviteľný stôl QBUS, rohový, 2000x2000 mm, biely rám, svetlošedá

Výškovo nastaviteľný stôl QBUS, rohový, 2000x2000 mm, biely rám, svetlošedá

Výškovo nastaviteľný stôl QBUS, rohový, 2000x2000 mm, biely rám, svetlošedá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Výškovo nastaviteľný stôl QBUS, rohový, 2000x2000 mm, biely rám, svetlošedá - popis produktu

Rohový stôl selektricky nastaviteľnou výškou aveľkou pracovnou plochou. Tento stôl ponúka dostatočnú minimálnu amaximálnu pracovnú výšku na dosiahnutie optimálnej flexibility. Konštrukcia vtvareT santikolíznym mechanizmom, ktorý pomáha chrániť pred poraneniami. Svýškovo nastaviteľným stolom zrady QBUS môžete rýchlo ajednoducho meniť svoju pracovnú pozíciu. Státie pri práci je jednoduchý, ale veľmi účinný spôsob, ako zlepšiť svoje fyzické aj duševné zdravie aznížiť riziko poranenia v dôsledku presilenia chrbta a krku. Vďaka veľkému rozsahu medzi najnižšou anajvyššou pracovnou výškou je tento stôl veľmi flexibilný. Jednoducho sa prispôsobuje každému používateľovi, ato aj najvyšším zamestnancom. Výšku na sedenie astátie možno jednoducho naprogramovať, takže stôl môžete vrátiť na ergonomicky vhodnú pracovnú výšku pri každom použití. Konštrukcia vtvareT je veľmi odolná apri nastavovaní výšky nevydáva takmer žiadny hluk. Praktický antikolízny mechanizmus rozpozná prekážku pri pohybe nahor alebo nadol arýchlo reaguje zastavením rámu. Chráni tým stôl aj ostatné kancelárske vybavenie. Rohová doska stola je na jednej strane predĺžená, čím poskytuje väčšiu pracovnú plochu auľahčuje efektívne využitie rohových priestorov. Dosku je možné umiestniť obojstranne, t.j. vykrojenie môže byť na ľavej alebo pravej strane. Doska má odolný laminovaný povrch, ktorý sa ľahko čistí. Laminát je výborným materiálom do moderných kancelárií svysokými nárokmi na dlhú životnosť. Vyberte si zniekoľkých farieb dosky stola tak, aby ladila sostatným nábytkom. Potrebujete úložný priestor? Nábytok zrady QBUS je navrhnutý tak, aby spolu ladil, amodulárna koncepcia umožňuje ľahko pridať ďalší úložný priestor, keď ho potrebujete. Ato všetko preto, aby ste mohli efektívne pracovať po celý deň.

Produkt Výškovo nastaviteľný stôl QBUS, rohový, 2000x2000 mm, biely rám, svetlošedá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pracovné stoly, nájdete ho u predajcu AJprodukty.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Pracovní stoly, nájdete ho u predajcu AJprodukty.sk.

Produkt Výškovo nastaviteľný stôl QBUS, rohový, 2000x2000 mm, biely rám, svetlošedá patrí do skupiny produktov Biele pracovné stoly, v ponuke predajcu AJprodukty.sk.

Výškovo nastaviteľný stôl QBUS, rohový, 2000x2000 mm, biely rám, svetlošedá - parametre produktu

Výškovo nastaviteľný stôl QBUS, rohový, 2000x2000 mm, biely rám, svetlošedá - história ceny a dostupnosti

Výškovo nastaviteľný stôl QBUS, rohový, 2000x2000 mm, biely rám, svetlošedá - ďalšie zaujímavé produkty

Výškovo nastaviteľný stôl QBUS, rohový, 2000x2000 mm, biely rám, svetlošedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?