Vybrané slová na prázdninách #22103

Vybrané slová na prázdninách #22103

Vybrané slová na prázdninách #22103

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vybrané slová na prázdninách - popis produktu

Elektronická kniha Vybrané slová na prázdninách:Vybrané slová na prázdninách (vo veršoch aj neveršoch) je veselá ilustrovaná knižka venovaná deťom, ktoré sa učia vybrané slová.Malý Riško sa teší na prázdniny u starého otca, ktorý býva na dedine v dome s veľkou záhradou hneď pri lese. To je niečo úplne iné ako mestské sídlisko. Každý jeden prázdninový deň prinesie Riškovi nové zážitky. O všetky by sa rád podelil s mamou, preto sa rozhodne, že jej bude písať listy. Len čo sa však začne z Riškovho pera trúsiť jedna chyba za druhou, prichádza na pomoc starý otec. Každý deň chlapcovi prináša na pomoc jednu básničku. S nimi sa mu azda budú vybrané slová lepšie pamätať.

Produkt Vybrané slová na prázdninách #22103 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Elektronické knihy, patrí značke E-knihy jedou, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Vybrané slová na prázdninách - parametre produktu

Vybrané slová na prázdninách - história ceny a dostupnosti

Vybrané slová na prázdninách - ďalšie zaujímavé produkty

Vybrané slová na prázdninách - ako nakúpiť najvýhodnejšie?