Vozík na odpadkové plastové nádoby , 600 mm

Vozík na odpadkové plastové nádoby , 600 mm

Vozík na odpadkové plastové nádoby , 600 mm

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vozík na odpadkové plastové nádoby , 600 mm - popis produktu

Výškovo nastaviteľný vozík na triedenie odpadu s rúčkou, ktorý sa ľahko presúva a zaručuje pohodlné triedenie v malom priestore. Tento vozík na triedenie odpadu je v ponuke v niekoľkých verziách a je kompatibilný s našimi 21- a 29-litrovými košmi na triedenie odpadu. Je výškovo nastaviteľný, vďaka čomu sa ideálne hodí na prácu, pri ktorej sa sedí alebo aj stojí. Môžete ho prispôsobiť svojim potrebám a zjednodušuje sa tým triedenie odpadu v obchodoch, továrňach či kanceláriách. Kompaktný dizajn vozíka umožňuje maximálne triedenie v malom priestore, vďaka čomu je dobrou voľbou pre malé kancelárie či stiesnené priestory. Tento vozík na triedenie odpadu je k dispozícii v niekoľkých dizajnoch a verziách. Má odolný oceľový rám a rúčku, odpadkové koše a jednoduché posuvné kolieska. Odpadkový kôš sa predáva samostatne a je v ponuke v rôznych farbách na uľahčenie triedenia odpadu.

Produkt Vozík na odpadkové plastové nádoby , 600 mm patrí do skupiny produktov Odpadové nádoby, v ponuke predajcu AJprodukty.sk.

Vozík na odpadkové plastové nádoby , 600 mm - parametre produktu

Vozík na odpadkové plastové nádoby , 600 mm - história ceny a dostupnosti

Vozík na odpadkové plastové nádoby , 600 mm - ďalšie zaujímavé produkty

Vozík na odpadkové plastové nádoby , 600 mm - ako nakúpiť najvýhodnejšie?