Vibia Micro 2015 vonkajšie nástenné LED, biele

Vibia Micro 2015 vonkajšie nástenné LED, biele

Vibia Micro 2015 vonkajšie nástenné LED, biele

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vibia Micro 2015 vonkajšie nástenné LED, biele - popis produktu

Malé LED vonkajšie nástenné svetlo Micro s veľkým efektom Ak sa pozriete na LED vonkajšie nástenné svetlo Micro spredu, získate dojem zatmenia slnka. Svetelný zdroj je umiestnený medzi dvoma kruhmi rôznych veľkostí a vytvára okolo lúča kruh svetla. Predný kruh zostáva tmavý, takže vyzerá ako mesiac kĺzajúci pred slnkom. Svietidlo je možné vďaka svojej povahe použiť vonku ako nástenné alebo stropné svietidlo a ponorí tak napríklad terasy do teplého svetla. Dizajn tejto zaujímavej nástennej lampy pochádza z pera dizajnérskeho dua Ramos & Bassols, ktoré lampu navrhol pre značkového výrobcu Vibia z Barcelony.

Produkt Vibia Micro 2015 vonkajšie nástenné LED, biele je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED svietidlá, patrí značke Vibia.

Tento produkt nájdete v skupine LED nástenné svietidlá od značky Vibia.

Produkt Vibia Micro 2015 vonkajšie nástenné LED, biele patrí do skupiny produktov LED vonkajšie svietidlá od značky Vibia.

Vibia Micro 2015 vonkajšie nástenné LED, biele - parametre produktu

Vibia Micro 2015 vonkajšie nástenné LED, biele - história ceny a dostupnosti

Vibia Micro 2015 vonkajšie nástenné LED, biele - ďalšie zaujímavé produkty

Vibia Micro 2015 vonkajšie nástenné LED, biele - ako nakúpiť najvýhodnejšie?