Vešiak Romax Vasagle #1599154

Vešiak Romax Vasagle #1599154

Vešiak Romax Vasagle #1599154

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 55,65 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vešiak Romax Vasagle - popis produktu

Priemyselný štýl Vysoká nosnosť Kolesá s brzdovým systémom Priemyselný štýl Mobilný vešiak vnesie do vášho interiéru čaro starých tovární. Kombinácia rustikálnej drevotrieskovej dosky a kovového rámu v industriálnom štýle robí zo stojana jedinečný prvok vo vašej domácnosti. Ideálne do predsiene, spálne a šatne. Otočné kolieska s brzdovým systémom sú pomerne vysoké a ponúkajú ďalší úložný priestor na topánky a pod stojanom. Veľmi uľahčujú manipuláciu a umožňujú premiestňovať stojan do rôznych miestností. Kovová konštrukcia s nosnosťou 90 kg bezpečne udrží ramienka s oblečením, kabelkami, taškami a inými predmetmi. Rozmery Šírka 104cm Výška 162cm Hĺbka 40cm Pozrite si aj ďalšie produkty zo série Vasagle. Série: Vasagle, Kolečka: Na kolečkách, Materiál: Kov, Dřevo, Nastavení výšky: Ne

Produkt Vešiak Romax Vasagle #1599154 patrí do skupiny produktov Vešiaky na oblečenie, patrí pod značku VASAGLE, farebné prevedenie je hnedá, nájdete ho v e-shope HouseLand.sk.

Vešiak Romax Vasagle - parametre produktu

Farbahnedá
KategóriaStojany, Vešiaky, Vešiaky na oblečenie
ZnačkaVASAGLE
Farbahnedá
E-shopHouseLand.sk

Vešiak Romax Vasagle - história ceny a dostupnosti

Vešiak Romax Vasagle - ďalšie zaujímavé produkty

Vešiak Romax Vasagle - ako nakúpiť najvýhodnejšie?