Vešiak nemý sluha drevo, kov RD2065, biela

Vešiak nemý sluha drevo, kov RD2065, biela

Vešiak nemý sluha drevo, kov RD2065, biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vešiak nemý sluha drevo, kov RD2065, biela - popis produktu

Elegantný komorník na oblečenie s priemyselným vzhľadomVďaka komorníkovi bude vaše elegantné a slávnostné oblečenie bezpečné zavesené, kým ho nebudete opäť nosiť. Vďaka vešiaku na oblečenie a lište na nohavice môžete úhľadne uložiť svoju bundu a košeľu, ako aj nohavice, sukňu alebo kravatu. Vďaka svojmu kompaktnému dizajnu sa komorník hodí aj do výklenkov a malých miestností. Dvojitý zalomený drevený stĺp robí z nemého služobníka špeciálnu dekoráciu - či už na chodbe, v spálni alebo v šatni.Charakteristika:Všestranný: elegantný komorník má vešiaky a lišty na nohavice - ideálne pre oblekyStabilný: Ťažký podstavec zaručuje, že stojan je stabilnýVšestranný: Ušľachtilý dizajn komorníka so zmesou materiálov sa hodí do chodby, šatne a spálňaZáklady: Tichý sluha z bieleho ušľachtilého kovu s drevenou nohou v ohnutom vzhľadeParametre:Rozmery V x Š x H: cca 107 x 48 x 20 cmŠiroká lišta na nohavice: cca 39 cmRozmery vešiaka V x Š: cca 103 x 48 cmNosnosť do cca 8 kgVáži asi 4,5 kgVyrobené z ocele a drevaDržané v bielom a prírodeRD10032065

Produkt Vešiak nemý sluha drevo, kov RD2065, biela je možné nájsť medzi produktmi v skupine Vešiaky na oblečenie, patrí pod značku RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Nemý sluha, je v ponuke značky RelaxD, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Vešiak nemý sluha drevo, kov RD2065, biela - parametre produktu

Vešiak nemý sluha drevo, kov RD2065, biela - história ceny a dostupnosti

Vešiak nemý sluha drevo, kov RD2065, biela - ďalšie zaujímavé produkty

Vešiak nemý sluha drevo, kov RD2065, biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?