VerDesign, LUSAKA čalúnený dvojsedák, sivá

VerDesign, LUSAKA čalúnený dvojsedák, sivá

VerDesign, LUSAKA čalúnený dvojsedák, sivá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

VerDesign, LUSAKA čalúnený dvojsedák, sivá - popis produktu

LUSAKA je elegantný čalúnený dvojsedák s vyvýšenou opierkou, ktorá zabezpečí podporu chrbta aj hlavy. Sedacia časť je vyrobená kombináciou vlnovcovej pružiny a PUR peny. Tým je zabezpečené pohodlné - mäkké sedenie. Nohy sú vyrobené z dreva HEVEA vo farbe biela lazúra. Dvojsedák je čalúnené kvalitnou látkou v sivej farbe. Sedačka LUSAKA je ideálnou voľbou pre vašu domácnosť. Ponúkne Vám pohodlie, štýlovo doladí miestnosť a vytvorí priestor pre pre oddych a relax. Svojim rozmerom je vhodná aj do menších priestorov. Výška sedu je 42 cm, hĺbka sedu je 49 cm. Celkový rozmer (š/v/h): 110 x 101,5 x 87 cm. V našej ponuke nájdete aj kreslo LUSAKA v rovnakom farebnom a dizajnovom prevedení.

Produkt VerDesign, LUSAKA čalúnený dvojsedák, sivá patrí do skupiny produktov Sedacie súpravy, je v ponuke značky VerDesign v ponuke e-shopu Nabytok-a-interier.sk.

VerDesign, LUSAKA čalúnený dvojsedák, sivá - parametre produktu

VerDesign, LUSAKA čalúnený dvojsedák, sivá - história ceny a dostupnosti

VerDesign, LUSAKA čalúnený dvojsedák, sivá - ďalšie zaujímavé produkty

VerDesign, LUSAKA čalúnený dvojsedák, sivá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?