VerDesign, NOACH štýlový trojsedák

VerDesign, NOACH štýlový trojsedák

VerDesign, NOACH štýlový trojsedák

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

VerDesign, NOACH štýlový trojsedák - popis produktu

Trojsedák NOACH je štýlový čalúnený nábytok, určený tým, ktorí majú radi moderný štýl a zároveň pohodlie a komfort.Vďaka výplni sedáku - bonellovej pružine - je zabezpečené pohodlné a kvalitné sedenie. Čalúnené bočnice dodajú pocit útulnosti a mäkkosti. Nohy a spodné orámovanie je z masívneho dubového dreva. Čalúnené šedé časti sú efektne orámované žltým prešívaním, čo dodáva nábytku šmrnc a moderný dizajn. Vankúšiky v žltom prevedení sú súčasťou pohovky a majú snímateľný a prateľný poťah. Výška sedáku je 47 cm, hĺbka sedáku je 51 cm.Ku trojsedáku NOACH si môžete zakúpiť aj kreslo NOACH, vyrobené v rovnakom dizajnovom a farebnom prevedení. Vytvoríte si tak ideálne sedenie nielen do obývačky.Rozmery (š/h/v): 189 x 81 x 82 cm.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Sedacie súpravy, je v ponuke značky VerDesign v ponuke e-shopu Nabytok-a-interier.sk.

VerDesign, NOACH štýlový trojsedák - parametre produktu

VerDesign, NOACH štýlový trojsedák - história ceny a dostupnosti

VerDesign, NOACH štýlový trojsedák - ďalšie zaujímavé produkty

VerDesign, NOACH štýlový trojsedák - ako nakúpiť najvýhodnejšie?