Veľká luxusná pánska kožená taška hnedá - SendiDesign Nethard

Veľká luxusná pánska kožená taška hnedá - SendiDesign Nethard

Veľká luxusná pánska kožená taška hnedá - SendiDesign Nethard

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 133 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Veľká luxusná pánska kožená taška hnedá - SendiDesign Nethard - popis produktu

Náš eshop Vám prináša hit jesene 2017 od značky SendiDesign. Luxusná hnedá kožená crossbody taška do práce, do mesta, do školy a napríklad aj na notebook s vyhradenou, vystuženou priehradkou s rozmermi max. 39 x 26 cm. Vnútri ďalej nájdete dve menšie voľné vrecká na telefón či drobnosti a jedno väčšie vrecko so zipsom. Klopa sa zapína dvomi magnetickými cvokmi, pod ňou je veľké voľné vrecko na prípadné dokumenty či osobné veci. Originálna, kvalitná, ručne farbená a veľmi dôkladne vyberaná hovädzia koža, v krčenej úprave. Vieme, čo potrebujete .. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až do 30 dní! A4: áno Materiál: hovädzia koža Kovanie: mosadzné Rozmery (max.): 41 x 28 x 11 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - Dĺžka popruhu: nastaviteľná, max. 156 cm Kód tovaru: 1114

Produkt Veľká luxusná pánska kožená taška hnedá - SendiDesign Nethard je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pánske tašky, patrí značke SendiDesign, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Tento produkt nájdete v skupine Kožené tašky od značky SendiDesign, nájdete ho u predajcu Kabea.sk a je prispôsobený male.

Produkt Veľká luxusná pánska kožená taška hnedá - SendiDesign Nethard patrí do skupiny produktov Crossbody tašky, je v ponuke značky SendiDesign v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Veľká luxusná pánska kožená taška hnedá - SendiDesign Nethard - parametre produktu

Veľká luxusná pánska kožená taška hnedá - SendiDesign Nethard - história ceny a dostupnosti

Veľká luxusná pánska kožená taška hnedá - SendiDesign Nethard - ďalšie zaujímavé produkty

Veľká luxusná pánska kožená taška hnedá - SendiDesign Nethard - ako nakúpiť najvýhodnejšie?