Pánska kožená crossbody taška hnedá - SendiDesign McRion

Pánska kožená crossbody taška hnedá - SendiDesign McRion

Pánska kožená crossbody taška hnedá - SendiDesign McRion

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Pánska kožená crossbody taška hnedá - SendiDesign McRion - popis produktu

Štýlová a originálna pánska taška cez rameno alebo crossbody, od značky SendiDesign . Kvalitná hnedá taška je z pevnejšej hovädzej kože, nosiť ju môžete každý deň, do mesta, do práce, na nákupy. Užitočná Vám bude aj pri ceste autom. Uložíte si do nej klasické osobné veci. Predná strana Vám ponúkne stredne veľké vrecko s magnetom, na zadnej strane je vodorovné vrecko na zips. Hlavné vrecko je na zips a vo vnútri sú klasické vrecká na telefón a cennosti. Popruh je z polyesteru, s logom značky a koženými úchytmi. Ojednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete až za 30 dní! A4: nie Materiál: hovädzia koža Kovanie: mosazne Rozmery (max.): 17 x 20 x 5,5 cm (šírka x výška x hĺbka) Výška ucha: - Dĺžka popruhu: nastaviteľná, max. 162 (+/- 3 cm) Kód tovaru: B739

Tento produkt nájdete v skupine Tašky na rameno, je v ponuke značky SendiDesign v ponuke e-shopu Kabea.sk a je určený male.

Produkt Pánska kožená crossbody taška hnedá - SendiDesign McRion patrí do skupiny produktov Tašky cez rameno, patrí pod značku SendiDesign, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pánske tašky, patrí značke SendiDesign, nájdete ho v e-shope Kabea.sk a je dizajnovaný male.

Pánska kožená crossbody taška hnedá - SendiDesign McRion - parametre produktu

Pánska kožená crossbody taška hnedá - SendiDesign McRion - história ceny a dostupnosti

Pánska kožená crossbody taška hnedá - SendiDesign McRion - ďalšie zaujímavé produkty

Pánska kožená crossbody taška hnedá - SendiDesign McRion - ako nakúpiť najvýhodnejšie?