Vankúš pre detskú stoličku LEANDER CLASSIC, béžová

Vankúš pre detskú stoličku LEANDER CLASSIC, béžová

Vankúš pre detskú stoličku LEANDER CLASSIC, béžová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vankúš pre detskú stoličku LEANDER CLASSIC, béžová - popis produktu

Mäkký podsedák vhodný pre detskú rastúcu stoličku LEANDER CLASSIC. Podsedák slúži na dvojaký účel: chráni chrbát dieťaťa a stolička je vďaka nemu ešte pohodlnejšia. Je vyrobený zo 100% udržateľnej bavlny a vybavený suchým zipsom pre jednoduchú montáž. Vďaka tomuto podsedáku je rastúca stolička pre dieťa ešte mäkšia a pohodlnejšia! Podsedák je navrhnutý tak, aby dokonale pasoval k detskej rastúcej stoličke LEANDER CLASSIC, a poskytuje optimálnu oporu pre chrbát, kostrč a stehná dieťaťa. Deti málokedy zostávajú v pokoji, a preto sme podsedák ľahko pripevnili pomocou suchého zipsu pod sedák stoličky, kam malé ručičky nedosiahnu. Je vyrobený zo 100% udržateľnej a odolnej bavlny. Možno ho prať v práčke na 40 stupňov alebo utrieť vlhkou handričkou. K dispozícii je v rade moderných farieb.

Produkt Vankúš pre detskú stoličku LEANDER CLASSIC, béžová patrí do skupiny produktov Detské stoličky, v ponuke predajcu AJprodukty.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Rastúce stoličky, nájdete ho v e-shope AJprodukty.sk.

Vankúš pre detskú stoličku LEANDER CLASSIC, béžová - parametre produktu

Vankúš pre detskú stoličku LEANDER CLASSIC, béžová - história ceny a dostupnosti

Vankúš pre detskú stoličku LEANDER CLASSIC, béžová - ďalšie zaujímavé produkty

Vankúš pre detskú stoličku LEANDER CLASSIC, béžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?