USB lampa na hmyz VG5747

USB lampa na hmyz VG5747

USB lampa na hmyz VG5747

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

USB lampa na hmyz VG5747 - popis produktu

USB lampa na ničenie hmyzu je produkt, ktorý využíva LED svetelný zdroj s vlnovou dĺžkou 365 nm. Je to svetlo, ktoré účinne priťahuje komáre a iný hmyz. Ventilátor nainštalovaný vo vnútri prístroja vtiahne hmyz dovnútra bez toho, aby mu umožnil únik. Potom sa hmyz dostane do nádoby umiestnenej v spodnej časti prístroja, ktorú je možné odskrutkovať a vyprázdniť. Zariadenie stačí umiestniť na akékoľvek miesto, ktoré je vystavené zvýšenej aktivite rôzneho hmyzu. Lampa je veľmi tichá, prakticky nepočuteľná, dá sa používať aj počas spánku. Nabíja sa pomocou USB kábla. Môžete ho pripojiť k sieti pomocou bežnej nabíjačky s USB vstupom, priamo k počítaču alebo powerbanke. Lampa je bezpečná pre ľudí i domáce zvieratá. Funguje prirodzeným spôsobom, bez akýchkoľvek chemikálií.Parametre:Vlnová dĺžka: 365 nmVýkon: 5WNapájanie: kábel USBVeľmi tichý chodOdnímateľná nádoba na hmyzMateriál prevedenia: plastModerný dizajnRozmery: 21 cm (výška) x 12 cm (priemer)Farba: biela a tmavomodráFarba vyžarovaného svetla: modráNedávajte prístroj do blízkosti vody alebo horľavých produktovVerk-G 15747

Produkt USB lampa na hmyz VG5747 je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED lampy, patrí značke ISOTRA, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

USB lampa na hmyz VG5747 - parametre produktu

USB lampa na hmyz VG5747 - história ceny a dostupnosti

USB lampa na hmyz VG5747 - ďalšie zaujímavé produkty

USB lampa na hmyz VG5747 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?