Univerzálny stojan na nože RD7643, biely

Univerzálny stojan na nože RD7643, biely

Univerzálny stojan na nože RD7643, biely

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Univerzálny stojan na nože RD7643, biely - popis produktu

Univerzálny stojan na nože RD7643, bielyV univerzálnom stojane so štetinami môžete prehľadne a bezpečne uložiť všetky svoje nože - či už nerezové alebo keramické. Pružnú vložku štetín vhodnú pre čepele nožov je možné v prípade potreby vybrať a ľahko vyčistiť pod tečúcou vodou. Jeho veľká hmotnosť udržuje nože stabilne na akomkoľvek povrchu.Charakteristika:Pre nože: Prázdny blok nožov ponúka priestor pre nože rôznych veľkostí So štetinami: držiak noža s odnímateľnou vložkou štetín - bezpečný a obzvlášť šetrný k čepeliPraktické: Robustný stojan na nože ponúka bezpečné držanie - vhodné pre čepele dlhé asi 19 cmČistenie: Univerzálny blok nožov sa dá ľahko vyčistiťPrevedenie: Úložný priestor na nože s moderným a jednoduchým vzhľadom - krúžok z nehrdzavejúceho kovu vytvára elegantný dojemParametre: Celkové rozmery V x H: cca 22 x 11 cmMax. Dĺžka čepele: cca 19 cmVáži cca 1,5 kgVyrobené z plastu a nehrdzavejúceho kovuFarba: bielaRD10027643

Produkt Univerzálny stojan na nože RD7643, biely patrí do skupiny produktov Kuchynské nože, je v ponuke značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Univerzálny stojan na nože RD7643, biely - parametre produktu

Univerzálny stojan na nože RD7643, biely - história ceny a dostupnosti

Univerzálny stojan na nože RD7643, biely - ďalšie zaujímavé produkty

Univerzálny stojan na nože RD7643, biely - ako nakúpiť najvýhodnejšie?