Under Armour UA Studio Tote-PNK Bag - Women's #9159366

Under Armour UA Studio Tote-PNK Bag - Women's #9159366

Under Armour UA Studio Tote-PNK Bag - Women's #9159366

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Under Armour UA Studio Tote-PNK Bag - Women's - popis produktu

Large zippered main compartment with an internal water bottle pocket and a zippered mesh laundry pocket. Soft-lined laptop or tablet sleeve - holds up to a 16' MacBook Pro or similarly sized laptop. Front mesh pocket, water bottle pocket and zippered pocket for valuables. Attachment points so you can attach any carabiner bag for easy transportation. Durable, abrasion-resistant bottom. Dimensions in full condition: 17.7cm W x 31.7cm H x 40.8cm L. Volume: 21.75L.

Produkt Under Armour UA Studio Tote-PNK Bag - Women's #9159366 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Tašky na rameno, je v ponuke značky Under Armour, veľkosť je ONE SIZE, farebné prevedenie je Other v ponuke e-shopu Bezvasport.sk a je určený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Tašky cez rameno, patrí pod značku Under Armour, veľkosť je ONE SIZE, farebný variant je Other, v ponuke predajcu Bezvasport.sk a je dizajnovaný unisex.

Under Armour UA Studio Tote-PNK Bag - Women's - parametre produktu

FarbaOther
VeľkosťOther
Určenieunisex
KategóriaTašky, Tašky na rameno, Tašky cez rameno
ZnačkaUnder Armour
VeľkosťONE SIZE
FarbaOther
Určenieunisex
E-shopBezvasport.sk

Under Armour UA Studio Tote-PNK Bag - Women's - história ceny a dostupnosti

Under Armour UA Studio Tote-PNK Bag - Women's - ďalšie zaujímavé produkty

Under Armour UA Studio Tote-PNK Bag - Women's - ako nakúpiť najvýhodnejšie?