Under Armour Bag UA Favorite Tote-GRY - Women #6366979

Under Armour Bag UA Favorite Tote-GRY - Women #6366979

Under Armour Bag UA Favorite Tote-GRY - Women #6366979

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Under Armour Bag UA Favorite Tote-GRY - Women - popis produktu

UA Storm technology provides a highly water-repellent and elemental finish. Large zippered main compartment with internal organization pockets. Front pocket for quick and easy access. The straps are designed to be worn over the shoulder or in the hand.

Produkt Under Armour Bag UA Favorite Tote-GRY - Women #6366979 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Tašky na rameno, je v ponuke značky Under Armour, veľkosť je ONE SIZE, farebné prevedenie je šedá v ponuke e-shopu Bezvasport.sk a je určený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Tašky cez rameno, patrí pod značku Under Armour, veľkosť je ONE SIZE, farebný variant je šedá, v ponuke predajcu Bezvasport.sk a je dizajnovaný unisex.

Produkt Under Armour Bag UA Favorite Tote-GRY - Women #6366979 patrí do skupiny produktov Kabelky cez rameno, vyrába ho značka Under Armour, je vyrobený vo veľkosti ONE SIZE, farebný variant je šedá, nájdete ho v e-shope Bezvasport.sk a je prispôsobený unisex.

Under Armour Bag UA Favorite Tote-GRY - Women - parametre produktu

Farbašedá
Veľkosťšedá
Určenieunisex
KategóriaTašky, Kabelky, Tašky na rameno, Tašky cez rameno, Kabelky cez rameno
ZnačkaUnder Armour
VeľkosťONE SIZE
Farbašedá
Určenieunisex
E-shopBezvasport.sk

Under Armour Bag UA Favorite Tote-GRY - Women - história ceny a dostupnosti

Under Armour Bag UA Favorite Tote-GRY - Women - ďalšie zaujímavé produkty

Under Armour Bag UA Favorite Tote-GRY - Women - ako nakúpiť najvýhodnejšie?