Taška Under Armour #9364671

Taška Under Armour #9364671

Taška Under Armour #9364671

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Taška Under Armour - popis produktu

Taška od Under Armour.- Vodoodpudivá technológia UA Storm udrží vaše veci v suchu- Systém popruhov LEVELED vás povedie tak, aby sa popruhy prispôsobili rovnomerne pre vyvážené rozloženie hmotnosti- Veľká hlavná priehradka s vnútorným usporiadaním na prenášanie notebooku, cenností a iných predmetov- Puzdro na notebook s mäkkou podšívkou - pojme až 15" MacBook Pro alebo notebook podobnej veľkosti- Vnútorné vrecko na bielizeň/topánky umiestnené v spodnej časti- Vrecko na fľašu s vodou a 2 vonkajšie vrecká na cennosti- Rozmery v úplnom stave: 40 cm Š x 28 cm V x 55 cm D- Objem: 40 litrov

Tento produkt sa nachádza v kategórii Tašky na rameno, je v ponuke značky Under Armour, veľkosť je ONE SIZE, farebné prevedenie je Other v ponuke e-shopu Bezvasport.sk a je určený unisex.

Produkt Taška Under Armour #9364671 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Tašky cez rameno, patrí pod značku Under Armour, veľkosť je ONE SIZE, farebný variant je Other, v ponuke predajcu Bezvasport.sk a je dizajnovaný unisex.

Taška Under Armour - parametre produktu

FarbaOther
VeľkosťOther
Určenieunisex
KategóriaTašky, Tašky na rameno, Tašky cez rameno
ZnačkaUnder Armour
VeľkosťONE SIZE
FarbaOther
Určenieunisex
E-shopBezvasport.sk

Taška Under Armour - história ceny a dostupnosti

Taška Under Armour - ďalšie zaujímavé produkty

Taška Under Armour - ako nakúpiť najvýhodnejšie?