Taška Under Armour #7663296

Taška Under Armour #7663296

Taška Under Armour #7663296

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 32,79 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Taška Under Armour - popis produktu

Športová taška značky Under Armour.- Vodoodolná technológia UA Storm pomáha udržať vaše veci v suchu- Silné, penou potiahnuté dno a TPU bočné panely pre väčšiu odolnosť- Veľké vetracie vrecko na bielizeň alebo topánky a vnútorné vrecká na drobnosti pre lepšiu organizáciu- Predné organizačné vrecko na zips a upevňovacie body popruhu Molle- Bočné sieťované vrecko- Horná rukoväť so zapínaním na patentky- Rozmery: 21 cm x 19 cm x 38 cm- Objem: 18L

Tento produkt sa nachádza v kategórii Športové doplnky, vyrába ho značka Under Armour vo veľkosti ONE SIZE, farebné prevedenie je Other, nájdete ho v e-shope Bezvasport.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt Taška Under Armour #7663296 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Tašky na rameno, je v ponuke značky Under Armour, veľkosť je ONE SIZE, farebné prevedenie je Other v ponuke e-shopu Bezvasport.sk a je určený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Športové tašky, patrí pod značku Under Armour vo veľkosti ONE SIZE, vo farbe Other, v ponuke predajcu Bezvasport.sk a je navrhnutý unisex.

Taška Under Armour - parametre produktu

FarbaOther
VeľkosťOther
Určenieunisex
KategóriaTašky, Športové doplnky, Tašky na rameno, Športové tašky, Tašky cez rameno
ZnačkaUnder Armour
VeľkosťONE SIZE
FarbaOther
Určenieunisex
E-shopBezvasport.sk

Taška Under Armour - história ceny a dostupnosti

Taška Under Armour - ďalšie zaujímavé produkty

Taška Under Armour - ako nakúpiť najvýhodnejšie?