Dámska podprsenka Under Armour #6544943

Dámska podprsenka Under Armour #6544943

Dámska podprsenka Under Armour #6544943

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska podprsenka Under Armour - popis produktu

Dámska športová podprsenka značky Under Armour.- Lisované a jednodielne polstrovanie pre maximálne pohodlie a väčšie pokrytie- Otvorený chrbát v tvare U s nastaviteľnými popruhmi pre lepšie uchytenie- Super hladký a mäkký elastický spodný pás- HeatGear tkanina poskytuje vynikajúci pocit pri kontakte s pokožkou- Materiál odvádza pot a veľmi rýchlo schne

Produkt Dámska podprsenka Under Armour #6544943 patrí do skupiny produktov Spodné prádlo od značky Under Armour, je vyrobený vo veľkosti S, farebné prevedenie je hnedá, Other, ružová, tyrkysová, nájdete ho u predajcu Bezvasport.sk a je navrhnutý female, unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Dámské prádlo, je v ponuke značky Under Armour, veľkosť odpovedá označeniu S, farebné prevedenie je hnedá, Other, ružová, tyrkysová v ponuke e-shopu Bezvasport.sk a je vhodný female, unisex.

Produkt Dámska podprsenka Under Armour #6544943 patrí do skupiny produktov Dámske spodné prádlo, vyrába ho značka Under Armour, je vyrobený vo veľkosti S, farebné prevedenie je hnedá, Other, ružová, tyrkysová, nájdete ho u predajcu Bezvasport.sk a je navrhnutý female, unisex.

Dámska podprsenka Under Armour - parametre produktu

Farbahnedá | tyrkysová | ružová
Veľkosťhnedá | tyrkysová | ružová
Určeniefemale
KategóriaSpodné prádlo, Podprsenky, Dámské prádlo, Dámske spodné prádlo, Batohy, Dámske podprsenky, Dámske batohy, Turistické batohy
ZnačkaUnder Armour
VeľkosťS
Farbahnedá, Other, ružová, tyrkysová
Určeniefemale, unisex
E-shopBezvasport.sk

Dámska podprsenka Under Armour - história ceny a dostupnosti

Dámska podprsenka Under Armour - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska podprsenka Under Armour - ako nakúpiť najvýhodnejšie?