Ruksak Under Armour #9179787

Ruksak Under Armour #9179787

Ruksak Under Armour #9179787

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ruksak Under Armour - popis produktu

Ruksak od Under Armour.- Vodoodpudivá technológia UA Storm udrží vaše veci v suchu- Ramenné popruhy so systémom LOVELED pre jednoduché nastavenie vyváženého rozloženia hmotnosti- Tkanina CORDURA je extrémne odolná a ľahká, s prednou časťou potiahnutou PU pre väčšiu ochranu- Nastaviteľný, odnímateľný UA Strap Clip na ramene, ktorý zabraňuje pádu tašky pri nosení- Zadná priehradka s puzdrom na notebook - pojme až 15" MacBook Pro alebo zariadenia podobnej veľkosti- Veľké rozšíriteľné predné vrecko na bielizeň/topánky v spodnej časti tašky- Molle reflexné popruhy pre ďalšie upevňovacie body. 2 bočné vrecká na fľaše s vodou- Horná rukoväť- Rozmery v úplnom stave: 18 cm Š x 48 cm V x 28,95 cm D- Objem: 21L

Tento produkt sa nachádza v kategórii Športové doplnky, vyrába ho značka Under Armour vo veľkosti ONE SIZE, farebné prevedenie je Other, nájdete ho v e-shope Factcool.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt Ruksak Under Armour #9179787 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Turistické batohy, vyrába ho značka Under Armour, veľkosť je ONE SIZE, vo farbe Other, nájdete ho v e-shope Factcool.sk a je vhodný unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Športové batohy, patrí pod značku Under Armour vo veľkosti ONE SIZE, vo farbe Other, v ponuke predajcu Factcool.sk a je navrhnutý unisex.

Ruksak Under Armour - parametre produktu

FarbaOther
VeľkosťOther
Určenieunisex
KategóriaBatohy, Ruksaky, Športové doplnky, Turistické batohy, Športové batohy
ZnačkaUnder Armour
VeľkosťONE SIZE
FarbaOther
Určenieunisex
E-shopFactcool.sk

Ruksak Under Armour - história ceny a dostupnosti

Ruksak Under Armour - ďalšie zaujímavé produkty

Ruksak Under Armour - ako nakúpiť najvýhodnejšie?