UMAGE Aluvia mini lampa čierna/rubínovo-červená

UMAGE Aluvia mini lampa čierna/rubínovo-červená

UMAGE Aluvia mini lampa čierna/rubínovo-červená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

UMAGE Aluvia mini lampa čierna/rubínovo-červená - popis produktu

Moderná dizajnová stojacia lampa Aluvia s trojnohým stojanom Škandinávsky dizajn v sofistikovanej estetike: Stojacia lampa je dokonalou kombináciou extravagantného tienidla svetelného zdroja série Aluvia a moderného trojnohého čierneho rámu. Tienidlo sa skladá z hliníkových častí podobných lamelám, ktoré spolu tvoria nezvyčajný vzhľad svetla Aluvia. Tvar trochu pripomína kužeľ alebo exotický kvet, okamžite cítite, že tento model nebol inšpirovaný ničím iným ako prírodou samotnou. Stojacia lampa Aluvia je nádherné náladové a doplnkové svetlo. Okrem jeho čarovného dizajnu svieti svetlo pri zapnutí lampy fascinujúcim spôsobom cez hliníkové listy, keď sa zapne svetlo a vytvorí jedinečnú svetelnú hru. Podlahová lampa Aluvia je vybavená 300 cm dlhým napájacím káblom so spínačom, ktorý umožňuje praktický a dekoratívny dôraz. Spoločnosť UMAGE by VITA Copenhagen je mladá dizajnérska značka, ktorá je svojím špeciálnym remeselným umením, estetikou a funkčnosťou svetelných zdrojov a jej osobitným dôrazom na ochranu životného prostredia a udržateľnosť. Všetky návrhy sú vždy inšpirované jedinečnou severskou prírodou.

Tento produkt nájdete v skupine Stojacie lampy, patrí značke Umage, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt UMAGE Aluvia mini lampa čierna/rubínovo-červená patrí do skupiny produktov Stojacie lampy moderné, vyrába ho značka Umage, nájdete ho u predajcu Svetla.sk.

UMAGE Aluvia mini lampa čierna/rubínovo-červená - parametre produktu

UMAGE Aluvia mini lampa čierna/rubínovo-červená - história ceny a dostupnosti

UMAGE Aluvia mini lampa čierna/rubínovo-červená - ďalšie zaujímavé produkty

UMAGE Aluvia mini lampa čierna/rubínovo-červená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?