UMAGE Silvia médium stojaca lampa Tripod oceľ

UMAGE Silvia médium stojaca lampa Tripod oceľ

UMAGE Silvia médium stojaca lampa Tripod oceľ

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

UMAGE Silvia médium stojaca lampa Tripod oceľ - popis produktu

Stojacia lampa Silvia medium s trojnohým stojanom a oceľovým svetelným tienidlom Stojacia lampa Silvia medium, ktorá má tienidlo pozostávajúce z trojuholníkových listov vyrobených z nerozbitného plastu, je obklopená exotickou atmosférou. Prekrývajúce sa usporiadanie listov vyvoláva dojem, že pred sebou máte atraktívnu rastlinu. Konštrukcia tienidla vytvára veľmi náladové svetlo, ktoré vyžaruje smerom nahor, nadol a cez medzery medzi prvkami. Tienidlo s kefovanou oceľovou povrchovou úpravou je výtvorom tímu Vita Design, stojan s jednoduchou montážou s tromi nohami pochádza z pera dánskeho dizajnéra Sørena Ravna Christensena. Pod objímkou žiarovky je v strede upevnený 300 cm dlhý elektrický kábel s integrovaným spínačom, ktorý je dôležitým prvkom vizuálnej konštrukcie. Silvia medium - stojacia lampa, ktorá spĺňa všetky želania týkajúce sa funkčnosti a technického dizajnu, a je príkladom rôznych návrhov svietidiel spoločnosti Vita Copenhagen z Dánska, ktorá sa zameriava na ďalší rozvoj škandinávskeho dizajnu.

Produkt UMAGE Silvia médium stojaca lampa Tripod oceľ patrí do skupiny produktov Stojacie lampy, patrí značke Umage, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Stojace lampy, vyrába ho značka Umage, v ponuke predajcu Svetla.sk.

UMAGE Silvia médium stojaca lampa Tripod oceľ - parametre produktu

UMAGE Silvia médium stojaca lampa Tripod oceľ - história ceny a dostupnosti

UMAGE Silvia médium stojaca lampa Tripod oceľ - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

UMAGE Silvia médium stojaca lampa Tripod oceľ - ďalšie zaujímavé produkty

UMAGE Silvia médium stojaca lampa Tripod oceľ - ako nakúpiť najvýhodnejšie?