Úchvatná dámska blúzka #1971752

Úchvatná dámska blúzka #1971752

Úchvatná dámska blúzka #1971752

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Úchvatná dámska blúzka - popis produktu

Elegantná blúzka, ktorá sa dá zladiť k nohaviciam, ale aj k sukni či šortkám. Rukávy sú ukončené gumičkou, takže si môžete prispôsobiť dĺžku. Blúzka má ozdobný veľký golier. Spodný kraj je zakončený veľkým lemom. Model má krásny, kvetinový vzor. (Pred výberom veľkosti je potrebné zmerať košeľu, ktorú máte doma a následne sledovať tabuľku rozmerov, ktorú nájdete pod obrázkami a popisom)

Produkt Úchvatná dámska blúzka #1971752 patrí do skupiny produktov Dámske svetre, patrí značke DStreet, je vyrobený vo veľkosti XL, nájdete ho v e-shope Panskaelegancia.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske blúzky od značky DStreet, je vyrobený vo veľkosti XL, nájdete ho u predajcu Panskaelegancia.sk.

Produkt Úchvatná dámska blúzka #1971752 patrí do skupiny produktov Dámske sukne, vyrába ho značka DStreet, je vyrobený vo veľkosti XL, v ponuke predajcu Panskaelegancia.sk.

Úchvatná dámska blúzka - parametre produktu

Úchvatná dámska blúzka - história ceny a dostupnosti

Úchvatná dámska blúzka - ďalšie zaujímavé produkty

Úchvatná dámska blúzka - ako nakúpiť najvýhodnejšie?