Tyčinka na chladenie piva - 2ks

Tyčinka na chladenie piva - 2ks

Tyčinka na chladenie piva - 2ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Tyčinka na chladenie piva - 2ks - popis produktu

Netradičný a originálny darček do každej domácnosti kde si potrpia na štýlové bytové doplnky a dobré pivo. S touto chladiacou tyčinkou už viac nepotrebujete žiadne ľadové vedro! Jednoducho dajte chladič piva do mrazničky asi na 30 minút až 1 hodinu a potom vložte na 3-5 minút do fľaše od piva. Začnite piť cez chladiacu tyčinku, aby ste ochladili každý hlt piva a urobili perfektnú teplotu vášho obľúbeného piva. Tyčka vychladí vaše pivo a môže ho udržiavať v chladnom stave. Odporúčame pre všetkých konzumentov piva! Vlastnosti: Tyčka na chladenie nápoja pre dokonale vychladené pivo Vyrobené z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele S netoxickým termo gélom vo vnútri Bez chuti a zápachu S kremíkovým krúžkom 30 minút mrazenia a dlhodobého chladenia Môžete tiež chladiť ďalšie nápoje 2 ks v sade

Produkt Tyčinka na chladenie piva - 2ks patrí do skupiny produktov Bytové doplnky, nájdete ho u predajcu Darcekyukatky.eu.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Vtipné darčeky v ponuke e-shopu Darcekyukatky.eu.

Tyčinka na chladenie piva - 2ks - parametre produktu

Tyčinka na chladenie piva - 2ks - história ceny a dostupnosti

Tyčinka na chladenie piva - 2ks - ďalšie zaujímavé produkty

Tyčinka na chladenie piva - 2ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?