Súprava na víno pre milovníkov vína

Súprava na víno pre milovníkov vína

Súprava na víno pre milovníkov vína

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Súprava na víno pre milovníkov vína - popis produktu

Netradičný a originálny darček do každej domácnosti kde si potrpia na štýlové bytové doplnky a dobré vínko.Darček pre milovníka vínka. Originálny darček pre každého jubilanta je: 'Súprava na víno pre milovníkov vína'. Príslušenstvo na podávanie vína, balené v puzdre. Popis: Elektrický otvárač na víno Black Twister, odrezávač fólie, vylievač s prevzdušňovačom vína, vákuovú zátku  Príslušenstvo zabalené v elegantnom čiernom púzdre  Black Twister otvorí vaše víno za menej ako 8 sekúnd  Sada batérií vydrží na otvorenie najmenej 60 fliaš Púzdro vyrobené z tvrdého a pevného materiálu, ktoré chráni príslušenstvo  Ľahký a kompaktný dizajn pre ľahké balenie do tašky, batohu alebo kufru  Veľkosť púzdra : 28 cm x 16 cm Produkt je chránený registrovaným dizajnom Spoločenstva č. 005271814-0001

Produkt Súprava na víno pre milovníkov vína je možné nájsť medzi produktmi v skupine Bytové doplnky, nájdete ho u predajcu Darcekyukatky.eu.

Súprava na víno pre milovníkov vína - parametre produktu

Súprava na víno pre milovníkov vína - história ceny a dostupnosti

Súprava na víno pre milovníkov vína - ďalšie zaujímavé produkty

Súprava na víno pre milovníkov vína - ako nakúpiť najvýhodnejšie?