TV stolík Link A Styles LS4 cashmire

TV stolík Link A Styles LS4 cashmire

TV stolík Link A Styles LS4 cashmire

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 189 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

TV stolík Link A Styles LS4 cashmire - popis produktu

Moderná TV skrinka s dizajnovou úpravou. Stredná časť je praktická polička na set-top box alebo iné RTV zariadenie, pod ňou priestranná zásuvka na rôzne drobnosti. Po stranách dve skrinky na ďalšie veci. Skrinka v kombinácii s ostatným nábytkom v obývačke vytvorí krásny interiér. Dostupné v dvoch farbách – Cashmere/indigo.   LINKaSTYLE   Nábytok v modernom štýle Pre tých, ktorí radi kombinujú štýly a farby.   Čo odlišuje túto kolekciu? Kolekcia nábytku je dostupná v dvoch farbách, je len na vás, ktorú si vyberiete. Či už je to prírodná teplá farba Cashmere, ktorá je elegantná a bude sa hodiť do každého interiéru, alebo odvážnejšia farba - INDIGO s úchytkami v medenej farbe. Nábytok je zdobený vzorom na čelách v podobe frézovaných drážok. Všetok nábytok v tejto kolekcii je na kovových nožičkách v čiernej farbe.   Modernosť Kolekcia, ktorá spája štýly v interiéri. Jednoduché a funkčné tvary budú fungovať v obývačke, spálni aj jedálni. Moderné farby, ktoré sú aktuálnym hitom pri tvorbe projektov v nových domácnostiach. Kovové, čierne nohy dodávajú miestnostiam ľahkosť a priestor.   Farba Cashmere je estetická a elegantná interiérová farba. Nábytok do obývačky v tejto farbe poteší vašu domácnosť aj hostí.

Produkt TV stolík Link A Styles LS4 cashmire patrí do skupiny produktov Nábytok do obývačky, patrí pod značku Merkury Market, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii TV stolíky, je v ponuke značky Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Produkt TV stolík Link A Styles LS4 cashmire je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dizajnový nábytok, patrí značke Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

TV stolík Link A Styles LS4 cashmire - parametre produktu

TV stolík Link A Styles LS4 cashmire - história ceny a dostupnosti

TV stolík Link A Styles LS4 cashmire - ďalšie zaujímavé produkty

TV stolík Link A Styles LS4 cashmire - ako nakúpiť najvýhodnejšie?