TV stolík Fonti F6 dub karamelový

TV stolík Fonti F6 dub karamelový

TV stolík Fonti F6 dub karamelový

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 179 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

TV stolík Fonti F6 dub karamelový - popis produktu

 Klasická TV skrinka z kolekcie FONTI s jednou zásuvkou v strede a policou nad ňou pre set-top box alebo iné vybavenie. Na bokoch skriniek s plnými čelami, v ktorých nájdete police na všetko príslušenstvo a drobnosti. Dostupné v dube karmel.   FONTI   Nábytok v klasickom štýle Pre tých, ktorí majú radi prírodné farby v interiéri.   Čo odlišuje túto kolekciu?   Prirodzená farba nábytku, ktorou je  dub karmel . Nábytok s unikátnou, čiernou úpravou hrán nábytku. Inovatívne riešenie v kolekcii Fonti. Prírodná, teplá, karamelová farba sa bude hodiť do každého interiéru. Matné čierne rukoväte dodávajú kolekcii moderný vzhľad. Nábytok je zdobený čiernym vzorom rybej kosti na predných stranách. Dekorácie sa tu stávajú elegantným pútavým detailom. Tvar nábytku ho predurčuje k mnohým aranžmánom. Tento nábytok má jasné, geometrické tvary a harmonické proporcie.   Modernosť a klasika   Kolekcia, ktorá je modernou eleganciou. Jednoduché a funkčné tvary budú fungovať v obývačke, spálni aj jedálni. Jednoduché pevné látky, klasická, prírodná farba je spôsob, ako zariadiť interiéry v moderných domoch. Charakteristickým znakom nábytku je zložitá dekorácia v podobe rybej kosti.   Farba   Dub  karmel je estetická a elegantná farba do interiéru, je to farba prírody. Nábytok do obývačky v tejto farbe poteší vašu domácnosť aj hostí.

Produkt TV stolík Fonti F6 dub karamelový patrí do skupiny produktov Nábytok do obývačky, patrí pod značku Merkury Market, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Tento produkt nájdete v skupine TV stolíky, je v ponuke značky Merkury Market, nájdete ho u predajcu MerkuryMarket.sk.

Produkt TV stolík Fonti F6 dub karamelový patrí do skupiny produktov Set-top boxy, patrí pod značku Merkury Market v ponuke e-shopu MerkuryMarket.sk.

TV stolík Fonti F6 dub karamelový - parametre produktu

TV stolík Fonti F6 dub karamelový - história ceny a dostupnosti

TV stolík Fonti F6 dub karamelový - ďalšie zaujímavé produkty

TV stolík Fonti F6 dub karamelový - ako nakúpiť najvýhodnejšie?