Dámska bežecká čelenka s ochranou UV - čierna

Dámska bežecká čelenka s ochranou UV - čierna

Dámska bežecká čelenka s ochranou UV - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska bežecká čelenka s ochranou UV - čierna - popis produktu

Dámska bežecká čelenka je doplnok, ktorý sa vďaka praktickým riešeniam typickým pre športové doplnky výborne hodí na jogu, beh, treking alebo outdoorový tréning. Tréningová a bežecká čelenka je vyrobená zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí. Vďaka prísade elastanu (8%) je materiál elastický a pohodlne sa prispôsobí hlave. Športová čelenka nie je zateplená. Použili sme rýchloschnúci materiál, ktorý zaisťuje odvod vlhkosti navonok. Produkt je pokrytý filtrom UPF 40, ktorý chráni pred škodlivými slnečnými lúčmi. Na prednej strane je logo. Dvojvrstvová konštrukcia chráni pred chladom. Dámska bežecká čelenka - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: S-XL bez podšívky produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí elastický materiál vďaka prísade elastanu (8%) jednotné farby, ktoré sa hodia k mnohým outfitom na prednej strane je logo produkt je dvojvrstvový rýchloschnúci materiál zaručuje odvod vlhkosti navonok filter UPF 40 ktorý chráni pred škodlivými slnečnými lúčmi

Produkt Dámska bežecká čelenka s ochranou UV - čierna patrí do skupiny produktov Športové doplnky, vyrába ho značka 4F, farebné prevedenie je černý, ČIERNA, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je prispôsobený unisex.

Dámska bežecká čelenka s ochranou UV - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Určenieunisex
KategóriaČelenky, Športové doplnky
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určenieunisex
E-shop4Fstore.sk

Dámska bežecká čelenka s ochranou UV - čierna - história ceny a dostupnosti

Dámska bežecká čelenka s ochranou UV - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska bežecká čelenka s ochranou UV - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?