Dámska bežecká čelenka s otvorom na konský chvost - čierna

Dámska bežecká čelenka s otvorom na konský chvost - čierna

Dámska bežecká čelenka s otvorom na konský chvost - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska bežecká čelenka s otvorom na konský chvost - čierna - popis produktu

Dámska bežecká čelenka je doplnok, ktorý sa vďaka praktickým riešeniam typickým pre športové doplnky výborne hodí na jogu, beh, treking alebo outdoorový tréning. Tréningová a bežecká čelenka je vyrobená zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí. Vďaka prísade elastanu (5%) je materiál mierne elastický a pohodlne sa prispôsobí hlave. Športová čelenka má vnútornú rýchloschnúcu vrstvu zo sieťoviny, ktorá podporuje správny odvod vlhkosti. Použili sme rýchloschnúci materiál, ktorý zaisťuje odvod vlhkosti navonok. Dvojvrstvová konštrukcia chráni pred chladom. Otvor na konský chvost. Pozrite si: Ako si vybrať bežecké oblečenie? Dámska bežecká čelenka - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: univerzálna (one-size) vnútorná vrstva zo sieťoviny absorbuje vlhkosť produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí mierne elastický materiál vďaka prísade elastanu (5%) jednotné farby na doplnenie akéhokoľvek outfitu produkt je dvojvrstvový otvor na konský chvost rýchloschnúci materiál zaručuje odvod vlhkosti navonok

Produkt Dámska bežecká čelenka s otvorom na konský chvost - čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Športové doplnky, vyrába ho značka 4F, farebné prevedenie je černý, ČIERNA, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je prispôsobený female.

Dámska bežecká čelenka s otvorom na konský chvost - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Určeniefemale
KategóriaČelenky, Športové doplnky
Značka4F
Farbačerný, ČIERNA
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska bežecká čelenka s otvorom na konský chvost - čierna - história ceny a dostupnosti

Dámska bežecká čelenka s otvorom na konský chvost - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska bežecká čelenka s otvorom na konský chvost - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?