Dámska kabelka zemitá hnedá - Coveri Cristina

Dámska kabelka zemitá hnedá - Coveri Cristina

Dámska kabelka zemitá hnedá - Coveri Cristina

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska kabelka zemitá hnedá - Coveri Cristina - popis produktu

Dámska štýlová koženková kabelka strednej veľkosti pre akúkoľvek príležitosť. Kabelka má hlavné vrecko na zips a vo vnútri nájdeme priestor rozdelený stredovým vreckom na zips z podšívky. Nechýbajú vnútorné bočné vrecká. Na zadnej strane je potom ďalšie vrecko na zips. Kabelka sa dá nosiť na ramene vďaka dlhým ušiam dáte kabelku pohodlne aj na kabát. Po pridaní dlhého popruhu môžete nosiť aj do kríža. Nadčasový dizajn a praktická elegancia. Tak objednajte ešte dnes a vyskúšajte, vrátiť ju môžete do 30 dní. A4: áno Materiál: syntetická koža Kovanie: strieborné Rozmery: 37 x 27 x 13 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 62 cm Dĺžka popruhu: nastaviteľná, odnímateľný Kód tovaru: CSQGR177-1

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámské kabelky, je v ponuke značky Coveri World, farebné prevedenie je hnedá v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Dámska kabelka zemitá hnedá - Coveri Cristina - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky
ZnačkaCoveri World
Farbahnedá
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska kabelka zemitá hnedá - Coveri Cristina - história ceny a dostupnosti

Dámska kabelka zemitá hnedá - Coveri Cristina - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska kabelka zemitá hnedá - Coveri Cristina - ako nakúpiť najvýhodnejšie?