Trabucco navijak virtus xf fdr 5500

Trabucco navijak virtus xf fdr 5500

Trabucco navijak virtus xf fdr 5500

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Trabucco navijak virtus xf fdr 5500 - popis produktu

Jeho konštrukcia z grafitu X-Tra Tough poskytuje vysokú pevnosť a ochranu proti nárazom. S 7 guličkovými ložiskami z nerezovej ocele s dvojitým tienením a 1 valčekovým ložiskom Infinite Antireverse ponúka hladký chod a bezchybné sťahovanie rýb. Vďaka hlavnému hriadeľu z nerezovej ocele s dvojitou pevnosťou a pomalej oscilácii s Worm Shaftom je uloženie vlasca efektívne a minimalizuje sa riziko zamotania. Mikronastaviteľná predná brzda s veľkými podložkami umožňuje jemné a presné nastavenie brzdnej sily podľa potreby. S Long Cast Super ľahkou hliníkovou V-cievkou je dosiahnutá väčšia vzdialenosť pri odhadzovaní, zatiaľ čo klip s dvojitou farbou (červená a čierna) pomáha presne označiť vzdialenosť pre opakované a úspešné odhadzovanie na rovnaké miesta. Titanom potiahnutá rolnička Anti Twist Line Roller zaisťujú spoľahlivú prevádzku a minimalizujú krútenie vlasca. Preklápač sa vracia ručne. Navijak má tiež hliníkovú CNC rukoväť s gumovým knobom v tvare T, čo zaručuje pohodlné držanie pri love rýb. Celkovo je Virtus XF FDR vybavený špičkovými technológiami a vlastnosťami, ktoré ocení každý vášnivý rybár pri svojich rybárskych dobrodružstvách.

Produkt Trabucco navijak virtus xf fdr 5500 patrí do skupiny produktov Navijaky predná brzda, patrí pod značku Trabucco, nájdete ho v e-shope Parys.sk.

Trabucco navijak virtus xf fdr 5500 - parametre produktu

Trabucco navijak virtus xf fdr 5500 - história ceny a dostupnosti

Trabucco navijak virtus xf fdr 5500 - ďalšie zaujímavé produkty

Trabucco navijak virtus xf fdr 5500 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?