Trabucco navijak krius fa 2500 #7619359

Trabucco navijak krius fa 2500 #7619359

Trabucco navijak krius fa 2500 #7619359

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Trabucco navijak krius fa 2500 - popis produktu

Inováciami prešla celá základná konštrukčná os počnúc predimenzovaním pomerne robustnej cievky a odľahčením osi hlavného hriadeľa, ktorá vytvára hybridné spojenie s rotorom, čím sa docieli mimoriadna plynulosť rotácie a zaistí sa tak úplná absencia akýchkoľvek odchýlok pri návine vlasca. Technická časť tela navijaku je vyrobená z nerezovej ocele a je osadená 6 guličkovými ložiskami ktoré sú dvojito opuzdrené a 1 S.S Anti-revers valivovým ložiskom pre zaistenie jednosmernej rotácie. Mikro nastaviteľná brzda navijaka je opatrená 2 nadrozmernými diskami ktoré zaručujú plynulosť nastavenia. Cievky majú väčší profil s tzv. V-Spool designom, teda skosením hrán hornej časti cievky do tvaru V, čo umožňuje plynulé odvíjanie vlasca pri nahodeniach. Krius FA má prevodový pomer 5,2:1 a je dodávaný v 4 veľkostných typoch. Je teda ideálnym navijakom s komplexným využitím a to ako pre prívlač, plávanú či feeder. PARAMETRE MODELU •6 guličkových ložísk z nerezovej ocele dvojito opuzdrených •1 S.S. valivové ložisko pre rotáciu jednosmerne (Anti-reverse) •Hlavný hriadeľ a hnacie ozubené koleso z nerezovej ocele •Mikro nastaviteľná predná brzda s 2 nadrozmernými diskami zaisťujú plynulosť nastavenia •100% vodotesný ochranný kryt mechanickej časti • Anti-Twist titánová rolnička •CNC hliníková cievka s tenkým britom v tzv. V-Spool designe •CNC hliníkové rameno rukoväte

Produkt Trabucco navijak krius fa 2500 #7619359 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Navijaky predná brzda, patrí pod značku Trabucco, nájdete ho v e-shope Parys.sk.

Trabucco navijak krius fa 2500 - parametre produktu

Trabucco navijak krius fa 2500 - história ceny a dostupnosti

Trabucco navijak krius fa 2500 - ďalšie zaujímavé produkty

Trabucco navijak krius fa 2500 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?