Tonery Náplně Cartridge Canon PG-545XL - kompatibilná (Čierna)

Tonery Náplně Cartridge Canon PG-545XL - kompatibilná (Čierna)

Tonery Náplně Cartridge Canon PG-545XL - kompatibilná (Čierna)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Tonery Náplně Cartridge Canon PG-545XL - kompatibilná (Čierna) - popis produktu

Cartridge Canon PG-545XL pre Canon MG Vlastníte doma či v kancelárii niektorú z obľúbených tlačiarní Canon Pixma MG2450, Canon Pixma MG2550, Canon Pixma MG3050. Kompatibilná čierna cartridge Canon Pixma, Canon PG-545XL. Kapacita je 15ml, životnosť je 400 strán A4 pri 5% pokrytí. Kazeta je osadená špeciálnym čipom, ktorý umožňuje sledovať hladinu zostávajúceho atramentu a jednoduchú inštaláciu. Iba ju vložíte do tlačiarne Canon Pixma MG2450, Canon Pixma MG2550, Canon Pixma MG3050 a už môžete tlačiť. ŽIADNY komplikovaný postup ako v prípade kaziet od iných výrobcov! Výrobok produkuje kvalitný tlač, ktorého kvalita je v bežných podmienkach viac ako porovnateľná s originálom. * Zaručuje kvalitu tlače minimálne na rovnakej úrovni ako originálna náplň. * Náplne sú testované v laboratóriách vytlačením prvej kontrolnej stránky. * Zaručuje pri 5% pokrytí porovnateľné množstvo strán ako garantuje výrobca (400 strán).

Tento produkt nájdete v skupine Kompatibilné tonery od značky Tonery Náplně v ponuke e-shopu Tonerynaplne.sk.

Produkt Tonery Náplně Cartridge Canon PG-545XL - kompatibilná (Čierna) patrí do skupiny produktov Kompatibilné cartridge, vyrába ho značka Tonery Náplně, nájdete ho u predajcu Tonerynaplne.sk.

Tonery Náplně Cartridge Canon PG-545XL - kompatibilná (Čierna) - parametre produktu

Tonery Náplně Cartridge Canon PG-545XL - kompatibilná (Čierna) - história ceny a dostupnosti

Tonery Náplně Cartridge Canon PG-545XL - kompatibilná (Čierna) - ďalšie zaujímavé produkty

Tonery Náplně Cartridge Canon PG-545XL - kompatibilná (Čierna) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?