Tonery Náplně Cartridge Canon PG-37 (XXL) kompatibilná kazeta (Čierna)

Tonery Náplně Cartridge Canon PG-37 (XXL) kompatibilná kazeta (Čierna)

Tonery Náplně Cartridge Canon PG-37 (XXL) kompatibilná kazeta (Čierna)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Tonery Náplně Cartridge Canon PG-37 (XXL) kompatibilná kazeta (Čierna) - popis produktu

Cartridge Canon PG-37 pre Canon MP Vlastníte doma či v kancelárii niektorú z obľúbených tlačiarní Canon Pixma MP140, Canon Pixma MP150, Canon Pixma MP160, Canon Pixma MP170. Kompatibilný čierna cartridge Canon Pixma, Canon PG-37 XXL. Kapacita je 22ml. Kazeta je osadená špeciálnym čipom, ktorý umožňuje sledovať hladinu zostávajúceho atramentu a jednoduchú inštaláciu .. Kompatibilný kazetu PRINTWELL nainštalujete rovnako jednoducho ako originálny kazetu! Iba ju vložíte do tlačiarne Canon Pixma MP140, Canon Pixma MP150, Canon Pixma MP160, Canon Pixma MP170 a už môžete tlačiť. ŽIADNY komplikovaný postup ako v prípade kaziet od iných výrobcov !. Výrobok produkuje kvalitná tlač, ktorého kvalita je v bežných podmienkach viac ako porovnateľná s originálom. * Zaručuje kvalitu tlače minimálne na rovnakej úrovni ako originálna náplň. * Náplne sú testované v laboratóriách vytlačením prvej kontrolnej stránky. Cartridge Canon PG-37 čierna je vhodná pre zariadenia: CANON PIXMA IP1800 CANON PIXMA iP2500 CANON IP1800 CANON PIXMA IP2600 CANON PIXMA iP1900 CANON PIXMA MP210 CANON PIXMA MP220 CANON PIXMA MX300 CANON PIXMA MX310

Produkt Tonery Náplně Cartridge Canon PG-37 (XXL) kompatibilná kazeta (Čierna) je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kompatibilné tonery od značky Tonery Náplně v ponuke e-shopu Tonerynaplne.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Kompatibilné cartridge, vyrába ho značka Tonery Náplně, nájdete ho u predajcu Tonerynaplne.sk.

Tonery Náplně Cartridge Canon PG-37 (XXL) kompatibilná kazeta (Čierna) - parametre produktu

Tonery Náplně Cartridge Canon PG-37 (XXL) kompatibilná kazeta (Čierna) - história ceny a dostupnosti

Tonery Náplně Cartridge Canon PG-37 (XXL) kompatibilná kazeta (Čierna) - ďalšie zaujímavé produkty

Tonery Náplně Cartridge Canon PG-37 (XXL) kompatibilná kazeta (Čierna) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?