ThundeRobot Wired Mechanical Keyboard Brown switch K104

ThundeRobot Wired Mechanical Keyboard Brown switch K104

ThundeRobot Wired Mechanical Keyboard Brown switch K104

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

ThundeRobot Wired Mechanical Keyboard Brown switch K104 - popis produktu

Herná klávesnica ThundeRobot Wired Mechanical Keyboard Brown switch K104:Herná klávesnica ThundeRobot Wired Mechanical Keyboard Brown switch K104 predstavuje optimálny nástroj pre všetkých hráčov, ktorí sú odhodlaní v najdôležitejších okamihoch zdolať aj toho najťažšieho súpera. Mimoriadne rýchla odozva hernej klávesnice aj jej robustné klávesy vám zaručia superrýchle pohyby, takže vám žiadny protivník neuteče. Príjemné rozmery hernej klávesnice navyše nechajú dostatok miesta na pohybovanie myšou. Mechanické klávesy prinášajú radosť vašim prstom pri hraní aj pri písaní, pričom výhodou je aj ich značná odolnosť. Hlavné funkcie hernej klávesnice ThundeRobot Wired Mechanical Keyboard Brown switch K104 Robustná konštrukcia hernej klávesnice garantuje to, že tlačidlá vydržia veľmi dlho Thunderobot 2,0 brown taktilné spínače dodajú skvelý pocit pri používaní hernej klávesnice Thunderobot Celkom herná mechanická klávesnica znamená perfektnú odozvu pri písaní aj hraní hier Spínače ThundeRobot Wired Mechanical Keyboard Brown switch K104 Tento model hernej klávesnice sa od klasických líši tým, že má odlišné spínače, ktoré majú vysokú odolnosť, životnosť a na ich aktiváciu stačí len trochu zatlačiť. Najmä pre hráčov býva výhodou to, že majú výraznú hmatovú odozvu a vysoký zdvih.

Produkt ThundeRobot Wired Mechanical Keyboard Brown switch K104 patrí do skupiny produktov Herné klávesnice, vyrába ho značka Thunderobot, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

ThundeRobot Wired Mechanical Keyboard Brown switch K104 - parametre produktu

ThundeRobot Wired Mechanical Keyboard Brown switch K104 - história ceny a dostupnosti

ThundeRobot Wired Mechanical Keyboard Brown switch K104 - ďalšie zaujímavé produkty

ThundeRobot Wired Mechanical Keyboard Brown switch K104 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?