Thule Subterra 40 l Black

Thule Subterra 40 l Black

Thule Subterra 40 l Black

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 229,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Thule Subterra 40 l Black - popis produktu

Pokiaľ hľadáte praktický cestovný batoh, ktorý budete môcť nosiť pohodlne v ruke alebo cez rameno, či tašku, ktorú môžete v prípade potreby nosiť na chrbte, švédska spoločnosť Thule pre vás predstavuje ideálne riešenie. Batohové popruhy sú skryté a možno ich jednoducho vytianuť, taškový popruh môžete pripevniť podľa potreby. Tri držadlá na rôznych stranách zaručujú pohodlnú manipuláciu. Mnohostrannosť využitia zvyšuje taktiež vyberateľný obal na notebook s vreckom na tablet a vreckom na organizáciu elektroniky. vyberateľný čalúnený obal na notebook so samostatným vreckom na tablet a vreckom PowerPocket pre organizáciu príslušenstva a uchytenie káblov powebanky perforované ramenné popruhy z materiálu EVA so síťovinou pre efektívne odvetrávanie a rýchle schnutie nastaviteľný ramenný popruh cez rameno s čalúnením batohové popruhy možno plne a pohodlne skryť a popruh cez rameno odopnúť, pokiaľ ich zrovna nepoužívate výškovo a dĺžkovo nastaviteľný a odnímateľný hrudný popruh pre lepšie rozloženie váhy voči ramenám a stabilizáciu batoha popruh v chrbtovej časti umožňuje bezpečne pripevniť batožinu na teleskopickú rukoväť kufra za popruhom je skryté bezpečnostné vrecko na doklady držadlo hore, naboku aj dole pre jednoduchú manipuláciu pri ukladaní do palubnej priehradky vonkajšie zipsové vrecko pre veci, ktoré potrebujete mať neustále poruke, s menšou sieťovanou kapsičkou a klipsou na kľúče oddiel pre oddelenie špinavej bielizne, alebo topánok veci sú v hlavnej komore prakticky uložené pod zipsovou sieťovanou prepážkou pre jednoduchú organizáciu kontrastný vnútorný podkladový materiál vreciek pre prehľadnosť uložených vecí nepremokavý materiál spĺňa požiadavky na palubnú batožinu väčšiny leteckých spoločností

Produkt Thule Subterra 40 l Black patrí do skupiny produktov Tašky na rameno, je v ponuke značky Thule, farebné prevedenie je ČIERNA.

Tento produkt nájdete v skupine Cestovné tašky, je v ponuke značky Thule, vo farbe ČIERNA.

Produkt Thule Subterra 40 l Black patrí do skupiny produktov Tašky cez rameno, patrí pod značku Thule, farebný variant je ČIERNA.

Thule Subterra 40 l Black - parametre produktu

Thule Subterra 40 l Black - história ceny a dostupnosti

Thule Subterra 40 l Black - ďalšie zaujímavé produkty

Thule Subterra 40 l Black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?