Thule Paramount Convertible Backpack Black

Thule Paramount Convertible Backpack Black

Thule Paramount Convertible Backpack Black

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 139,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Thule Paramount Convertible Backpack Black - popis produktu

Preferujete tašku alebo batoh na notebook? Paramount taška od Thule je dva v jednom. Z tašky na notebook urobíte ľahko a rýchlo vďaka ukrytým popruhom pohodlný batoh. Nechýba ani množstvo vreciek na príslušenstvo a dokumenty. Batoh môžete a pripevniť na rukoväť kufra. čalúnené vrecko na notebook a tablet ukryté nastaviteľné ramenné popruhy čalúnená rukoväť menšie predné vrecko na magnet skrytá malé zadné vrecko na zips kapsička na ramennom popruhu bočné vrecká na zips s organizérom pás na pripevnenie na rukoväť kufra čalúnený zadný panel navrhnutý pre lepšie prúdenie vzduchu a priedušnosť konštrukcia z odolného nylonu 420D s vodoodolnou povrchovou úpravou zipsy YKK reflexné prvky

Produkt Thule Paramount Convertible Backpack Black patrí do skupiny produktov Tašky na notebook, vyrába ho značka Thule, farebné prevedenie je ČIERNA.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Batohy na notebook, vyrába ho značka Thule, farebné prevedenie je ČIERNA.

Produkt Thule Paramount Convertible Backpack Black je možné nájsť medzi produktmi v skupine Batohy na notebooky, patrí značke Thule, farebné prevedenie je ČIERNA.

Thule Paramount Convertible Backpack Black - parametre produktu

Thule Paramount Convertible Backpack Black - história ceny a dostupnosti

Thule Paramount Convertible Backpack Black - ďalšie zaujímavé produkty

Thule Paramount Convertible Backpack Black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?