Thule Paramount Bag 14 l Green

Thule Paramount Bag 14 l Green

Thule Paramount Bag 14 l Green

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Thule Paramount Bag 14 l Green - popis produktu

Elegantná a praktická taška cez rameno vyrieši problém prenosu a organizácie vašich cenností počas ciest. Čalúnené vrecko na notebook až do veľkosti 14” sa postará o bezpečnosť drahej elektroniky a množstvo priehradiek a vreciek zaistí, že budete mať vždy všetko perfektne zrovnané. Taška Thule Paramount disponuje nastaviteľným ramenným popruhom i vrchnými madlami na držanie v ruke. Zatváranie je riešené rolovacou klopou a zadným prístupom na zips. Množstvo kvalitných, funkčných prvkov a detailov robia z tejto tašky nepostrádateľného pomocníka všedného dňa. čalúnené vrecko na notebook do veľkosti 14” rolovacia klopa s prackou madlá na prenášanie v ruke nastaviteľný popruh cez rameno zadný prístup do hlavnej komory oddelené a objemné predné vrecko vnútorná prepážka a organizér zadné bezpečnostné vrecko na zips pútko na kľúče kvalitné zipsy YKK vodeodolná povrchová úprava bez PFC popruh na pripevnenie k troleji kufra na pohodlnejšie cestovanie certifikácia bluesign® externé pútko na pripevnenie blikačky či svetla reflexné prvky

Produkt Thule Paramount Bag 14 l Green patrí do skupiny produktov Tašky na rameno, je v ponuke značky Thule, farebné prevedenie je zelená v ponuke e-shopu Bagalio.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Tašky cez rameno, patrí pod značku Thule, farebný variant je zelená, v ponuke predajcu Bagalio.sk.

Produkt Thule Paramount Bag 14 l Green patrí do skupiny produktov Tašky na notebook, vyrába ho značka Thule, farebné prevedenie je zelená, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Thule Paramount Bag 14 l Green - parametre produktu

Thule Paramount Bag 14 l Green - história ceny a dostupnosti

Thule Paramount Bag 14 l Green - ďalšie zaujímavé produkty

Thule Paramount Bag 14 l Green - ako nakúpiť najvýhodnejšie?