Thule EnRoute 30L Mallard Green

Thule EnRoute 30L Mallard Green

Thule EnRoute 30L Mallard Green

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Thule EnRoute 30L Mallard Green - popis produktu

Predstavte si batoh, ktorý obstojí pri cestovaní, v škole, v kancelárii i pri náročných túrach a pojme všetko, čo budete potrebovať. Viacúčelový športový batoh Thule EnRoute s objemom 30 litrov tieto predstavy splní bez zvyšku.  vyvýšené čalúnené vrecko na 15,6' notebook vyvýšená čalúnená priehradka na 10' tablet organizačný panel na drobnosti ako perá a kľúče samostatná priehradka na dokumenty alebo elektroniku oddelené vrecko prístupné zvonku, v ktorom môžete uschovať napríklad špinavé oblečenie bezpečnostné vrecko SafeZone na telefón, slnečné okuliare a iné cennosti vodeodolné vrecko na TPU zips na uloženie oblečenia alebo iných osobných vecí batoh je možné rozopnúť po celej jeho dĺžke, podobne ako kufor, pre ľahké uloženie vecí priehradka so sieťovaným panelom na zips na objemné predmety vonkajšie bočné vrecká zo sieťoviny na uloženie fľaše s pitím, dáždnika, pláštenky či elektroniky priechodný zadný panel na pripevnenie k cestovnému kufru na kolieskach príjemne čalúnené ramenné popruhy hrudný popruh na pohodlné nosenie čalúnený chrbtový panel s odvetrávacím kanálikom na lepšiu cirkuláciu vzduchu popruhy na vyváženie záťaže materiál z nylonu 400D s certifikáciou bluesign® so zipsmi YKK

Tento produkt nájdete v skupine Mestské batohy od značky Thule, vo farbe zelená, nájdete ho u predajcu Bagalio.sk.

Produkt Thule EnRoute 30L Mallard Green patrí do skupiny produktov Športové tašky, patrí pod značku Thule, vo farbe zelená, v ponuke predajcu Bagalio.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Tašky na notebook, vyrába ho značka Thule, farebné prevedenie je zelená, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Thule EnRoute 30L Mallard Green - parametre produktu

Thule EnRoute 30L Mallard Green - história ceny a dostupnosti

Thule EnRoute 30L Mallard Green - ďalšie zaujímavé produkty

Thule EnRoute 30L Mallard Green - ako nakúpiť najvýhodnejšie?